Szerintetek mit mondjak neki, hogy megértse, nem akarok vele társalogni? (beszélgetős fórum)
Én pl. még sosem jelöltem vissza senkit, csak azért, hogy ne sértődjön meg. Szánalmasnak érezném magam, ha olyanok lennének az ismerőseim, akiket a hátam közepére sem kívánok.
Mondjuk én rendszeresen ignorálom azokat is, akik számomra unalmas, vagy zavaró posztokat tesznek fel.
Igaz az én mottóm, hogy "Csak őszintén" :)
Ez jó! Egyszer, hogy te Géza vagy, másodszor hogy Józsi vagy, harmadszor, hogy a saját édesanyád vagy.... és persze ritkítani a válaszokat, majd amikor már napok telnek el úgy, hogy nem kap választ tőled, talán észhez tér.
Ha mégsem: írd meg neki, hogy ezek után ritkábban leszel elérhető, mert megismerkedtél egy irtó jó hapival, szinte éjjel-nappal együtt vagytok, nagyon belezúgtál... ha még ezek után is írogat, akkor szellemileg nem kerek az illető.
😂😂😂
Én annyi 'ismerős ismeretlent' visszautasítottam már, hogy csoda! :)))
"Azért van olyan, hogy az embert bejelölik, és nem akarja megsérteni az illetőt, ezért visszajelöli. Még akkor is, ha nem igazán repes a gondolattól, hogy az ismerősei között tudja."
Fuh, hála az ördögnek, nem vagyunk egyformák...felőlem a Pápa is bejelölhet, ha nem repesek a gondolattól inkább jelölje be az anyját...
én ugy tagadtam le valakit,hogy megirtam neki,a gépem mindig jelez,mert telón van a facem is,de nagyon ritkán nézem a netet,és nincs üzenet jelem sem bekapcsolva. sikerült lerázni,és nem kellett válaszolgatnom.
egyébként,ne reagálj rá,majd észreveszi magát.
A facebookra gondolsz? :DD Igen, az az ördög lakhelye, minden kapcsolatok megrontója :D
Sellőke, nem olyan régen volt erről egy fórum, kísértetiesen hasonlít a sztorid az övére - kisgyerekes nő, és egy férfi folyton írkálni szeretett volna vele szintén a facebookon, ;) Ha megtalálod azt a fórumot - vélemények garmadáját találos ;)
Azért van olyan, hogy az embert bejelölik, és nem akarja megsérteni az illetőt, ezért visszajelöli. Még akkor is, ha nem igazán repes a gondolattól, hogy az ismerősei között tudja.
Szerintem lehet olyat, hogy nagy időkihagyással futtában válaszolgatsz, és mindig hozzáteszed különféle formában, hogy bocs, most nagyon sietek, nem érek rá... Ha minden két órában válaszolsz, akkor úgysem lehet nagy cseverészéseket folytatni, és hátha észbe kap, vagy legalábbis megunja.
Egyébként a chat-et le lehet tiltani, akkor senki nem lát téged, hogy mikor vagy fent, igaz, te se látod, ki aktív éppen. Ha ezt meg tudod oldani, ez is segítség lehet. Ha meg nagyon nyomul és nem akar érteni a szóból, te is lehetsz kicsit gorombább, nem mindenki törik össze tőle. De te látod a helyzetet, meg azt is, hogy az illető milyen fajta ember.
Arra gondoltam, ismerem és érdekel a sorsa.
Ha nem érdekel, hiába ismerem nem jelölöm be. Miért kellene?
Mi a fenének jelőlted vissza? Normális esetben az ember azt jelöli vissza, aki valamiért érdekli, nem azért, hogy egyel több ismerőse legyen.
Egyébként tök egyszerű, törlöd .
További ajánlott fórumok:
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Szerinted normális-e fórumokon vadidegenekkel társalogni?
- Tudna valaki segíteni, hogy megértsem a gnosztikus hit lényegét?
- Tulajdonképpen mi az az inzulinrezisztencia? Segítsetek, hogy pontosan megértsem.
- Kisgyerekkel megözvegyültem. Nem akarok új párt keresni. Úgy érzem nincs kedvem, se időm erre. Sokan mondják, baj van velem. Igazuk van?
- Cegléden élő 18-30 év közötti, elsősorban nőkkel társalognék! :)