Szerintetek mit jelent, ha egy nő ezt írja a férfinak sms-ben? (beszélgetés)
Te nem félnél, hogy elveszted , akit szeretsz, akivel együtt ébredsz, együtt fekszel le esténként.
Borzasztóan hiányozna. :(
Az öcsém nem rég játszotta el ezt a barátnőjével, most az új partnerével van. Ennyit erről a világról...
A legjobb egyedül, akkor nem fáj semmi.
Azért nem vagyok az a típus, aki egy férfi miatt megőrül. R_hadt sz_r érzés, de mit csináljak?
Ha menni akar, menjen, de akkor legyen benne annyi tisztelet irántam, hogy elmondja, és nem megcsal.
Amikor elindult a kapcsolatunk, mondtam neki, hogy nem ígérek örök szerelmet, bármi megeshet, de tiszteséges lennék, mert soha nem csalnám meg, ha valaki érzelmeket váltana ki belőlem , elmondanám. Ennyit kértem tőle is, nem hiszem, hogy teljesíthetetlen.
A férfiakkal egy baj van, félnek váltani. Topognak a régi kapcsolatban, amíg tuti nem lesz az új nő, mert nem akarnak két szék közül pofára esni.
Na ezt én marhára utálom és nem kérek belőle!
Igen. Vannak ilyen emberek is.
Roppant aggasztó a helyzet.
Csoda, hogy meg nem őrül a kislány...
Higgyétek el, sok ilyennel van tele az elme osztály.
(Most az egyszer komoly voltam.)
Szerintem ne nézd meg a párod telefonját.
1. amit nem tudsz az nem fáj
2. nincs min forgatni magad
3. ha meg akar csalni úgy is megfog.( persze mindenkit meg lehet ingatni, ha épp a egy gyenge pillanatán kapja egy határozott nő,de...nem kell általánosítani)
Találgatni lehet, hogy mit jelent a nő számára.
Szerintem itt volt valami, aminek a folytatását várja.
Szerintem bízz magadban és a párodban. Ha ne adj, mégis szakítás lenne a vége, akkor inkább most mint később.
Itt vagyok. Nem beszélgettem, csak haza kellett ugranom anyához pár órára, ott nincs gép.
Nem írtam, gondoltam egy reggeli sms-re este írni, megbuktatom magam.
Megkéreztem ma este a páromtól, hogy mi újság volt a munkahelyen, jól indult-e a reggel? Azt mondta jól indult a reggel. Tehát nem is zavarja ezek szerint.
Két variáció van:
1./A nénike rövid úton reptetni akar téged (én inkább erre saccolok)
2./a pasid sáros( ez nem tűnik nekem valósnak, mert ha egy 33 éves pasi sáros, és nincs gyerek az inkább lép).
A barátok ilyet egymásnak nem irnak.
Ez a néni önös akciója szerintem, hogy megtaláld a bulit.Valósznűsithetem, hogy a páod elmondhatta neki, hogy féltékeny tipus vagy. A másik néni meg singli-igy őt hajtja a tatár, hogy minnél előbb képbe kerüljön nálad.
:-D
jól eltűnt a topiknyitó...... talán már beszélgetnek! :-)
Az eddig olvasottakbol egyertelmu a szitu.
A lany nagyon magabiztos, ugy erzi, hogy az ujja kore tekerte a pasidat - ha akar tole valamit, ha nem, mindenkeppen biztos benne, hogy a parod odavan erte.
Sajnos ezt bizonyitja az is, hogy a parod mostanaban megvaltozott, nagyon ad magara.
Viszont azt ennyibol senki sem tudhatja, hogy csak artalmatlan kakaskodas az egesz, vagy tenyleg bele is menne valami komolyabba. Sok mulik azon is, hogy veled most milyen a kapcsolata. Errol nem nagyon irtal reszeletesen.
Lenne tanacsom, hogy tudnad lebuktatni, de utolag kiderulne az egesz. Es ha artatlan, akkor nagyon megbantanad vele.
Megverted???:))
Történetesen tuti jól esett:))
Történetesen voltam ilyen helyzetben, és történetesen rá is kérdeztem! Történetesen tagadott, ami annyit jelentett, hogy történetesen megvertem, és történetesen szakítottunk is!
Történetesen azóta találtam 100 at, jobbat nála, és nem rágtam magam hónapokig!
jah, hát ha mazochista vagy, az más! :-D
szerintem már tudja hogy vagy. és eltűnt?? :-D
Akarom az igazságot, csak attól félek, hogy nem fog tetszeni.
Igen, leesik majd neki, de az is, hogy vagyok, és lehet eltünne.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Ha egy nő megsimítja egy férfi arcát, jelenthet a férfinak valamit?
- Mit jelent az, ha egy férfinak sok nő barátja van?
- Mit jelent, ha megírtam egy férfinak 18 éves vagyok és azt válaszolta az finom?
- Sms-ben kaptam ezt a jelet ({}) mit jelent?
- Megkaptam a fizetésemet sms-ben értesített a bankom, amikor meg fizetnem kellett volna azt írja ki h nincs elég fedezet. Az sms akkor mi?