Megkaptam a fizetésemet sms-ben értesített a bankom, amikor meg fizetnem kellett volna azt írja ki h nincs elég fedezet. Az sms akkor mi? (tudásbázis)
én is jártam már sajnos így.
nem könyvelik le rögtön.
sms-t küldenek ugyan, de percnyi pontosságra nem írnak meg mindent.
Lehet, hogy bankja válogatja, de nekem több banknál is be volt állítva, hányszor lehet vásárolni. (Alapból 3 vásárlás.) Azzal magyarázzák, hogy ha más valaki használja a kártyámat, nem tudja, mennyi a pénz rajta, akkor több kisebb vásárlással próbálkozik.
De akár telefonos bankolás útján is át lehet állítani ezt a számot. Nálam is muszáj volt, mert vannak olyan napok, hogy 6-7 helyen is kártyával fizetek.
És ez így volt már 2012-ben is.
Akárhányszor használhatod a kártyádat, nincs korlátozva a tranzakció száma. A kártyalimit összege viszont igen... van ahol napi 50 vagy 100, ennél több, csak külön kérésre.
Azonnal érzékelik az automaták és a pos-ok az egyenleget. Remélem felkerested ma a bankodat... lehet rajta inkasszó, na az lenyúlhatja a fizetésedet... esetleg lejárt folyószámla hitel is.
További ajánlott fórumok:
- Nem jövök ki a fizetésemből. Havi 50 ezer hiányzik hozzá...
- Azt hiszem megkaptam az égiektől, amiért pár hete...
- Hogyan deríthetném ki, hogy reális-e a fizetésem?
- 240.000 Ft a fizetésem. Ez olyan gáz, főleg vezetőként...
- Be kell fizetnem a közös költséget, ha a közös képviselő nem értesített a közös költség változásáról sehogy sem?
- Kell-e jelezni a NAV-nál, ha megkaptam a hatósági bizonyítványt, hogy szociális alapon nem kell fizetnem?