Szerintetek, miért nem hajlandó apám dolgozni? (beszélgetés)
Persze, de próbát megér. Ki más tudna jobban hatni rá mint a saját család tagjai?! Ha ők sem, akkor rá kell kényszeríteni az életre.
Szerintem az lehet a baj, hogy sosem kellett kétségbe esnie ha nem is volt pénze azon, hogy mi lesz holnap.
Nemcsak esze van az ivásra, úgy tűnik, pénze is. Annak dacára, hogy nincs keresete.
Akkor meg valaki itatja, illetve lehetővé teszi neki, hogy igyon.
Lusta... ez a titok... ezért nem dolgozik.
Nagyanyád -nem a nagy anyád- meg eltartja.
Halovány fogalmam sincs miért ilyen az apád. Én utálom az olyan embereket, amilyen az apád.
Az anyjának a gyereke, tehát őt nem hibáztatom, akármilyen a testéből szakadt ki.
Neked, mint a gyerekének jogod van elítélni, mert egy szülő legyen a gyerekéért, legyen a biztonságot adó és a példát adó.
Remélem , te ilyen leszel, akire büszke lesz a gyereke.
Ez igaz.
De ha alkoholista, akkor az olyan mértékű probléma, és akkora gát a munkavállalásban, amiről még nagyanyád is tudja, hogy változtatni nem tud rajta. Viszont főzni, mosni tud rá. Végül is a gyereke.
Bocsánat de te sem.
Nem lehet érteni, amit írsz.
Lehet, hogy nem vagy magyar, de ez engem nem igen érdekel...
Miért hogy nézne ki?
Miért ne kérdezhetnéd meg?
Itt a fórumon mi nem tudjuk a választ, nem ismerjük őt.
Kívánom, hogy sokáig éljen!
De akkor rád marad, hogy támogasd és eltartsd, mert nyugdíjat valószínűleg nem fog kapni.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szeretsz dolgozni?
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Visszaállítják a GYES-t, de mellette csak 4 órát lehet dolgozni
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Milyen időjárás az, amikor nem lennél hajlandó kerékpárral menni dolgozni?