Szerintetek miért nem engedi a gépem letölteni az Adobe Flash Playert? (tudásbázis)
Hmmm, pedig egy telepítés nem nagy cucc, én is felteszem a gépemre bármikor. Pedig nem vagyok informatikus. :)
Mondjuk igaz, hogy egy haverom megmutatta, hogy mit kell csinálni, így nem oko gondot az újra telepítés (sem).
De hogy 15ezret elkérnek érte? Besz@rás. (Bocs.)
szia!
az enyém sem engedi... már 2 napja próbálom... :(
Vagyis nem a a hivatalos...
VAgy az az explorerre vonatkozik??
...és a mi városunkban, amilyen drágán dolgoznak az informatikusok, mekkora üzlet lesz nekik az új windowsok telepítése...
TAvaly nyáron is még az xp újra telepítésére elkért 15ezret...
és mivel ez nem eredeti, mert azt ki tudja megfizetni, mind adómentes bevétel nekik...
Én eddig sem szoktam játszani... Kép megjelenítésénél írta ki, hogy összeomlott...
De az is tény, hogy az XP-nek lejár hamarosan az ideje... A Microsoft már nem frissíti...
szedjetek le a regit teljesen a geprol
toltsetek le az ujat az adobe .com oldalrol
es az utan bezarni a bongeszot es fel kell rakni...
szokott megakadni...meg szetesni de helyrehozható igy
legalabbis nekem mukodott mindig is igy.
Az enyém telepíti,minden OK.
Másnap kiírja,hogy telepítsem.
Nooooooooormális???
Nekem se sikerült :(
Pár napja kiírta hogy összeomlott az Adope és hiába szendtem le nekem se sikerült újra telepítenem....
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell ipadon letölteni a Adobe Flash Playert, és a play áruháznál hogy kell hozzá adni a Google fiókot?
- Néhány hónapja lett újratelepítve a gépem.Mostanában nem tudok letölteni programokat.Mit tegyek?
- Gépem állandóan telemegy vírussal.Szerintetek melyik vírusírtót rakjam fel?Megvenni, vagy a netről letölteni érdemesebb?
- A youtube-ról, hogy tudok zenét letölteni úgy, hogy azt később a gépem le is játssza?
- Segítséget kérnék, hol lehet ingyen letölteni olyan programot amivel filmet írhatnék ki a gépemből?
- Hogyan lehet zenéket egyszerűen letölteni a gépemre?