Szerintetek miben jobbak a duci nők a soványoktól? (beszélgetés)
Bowlingozni szerintem jobban tud egy duci csaj. Általában legalábbis.
Már ha ez számít valamit:)
Egy mezei szülésnél valóban nem, de itt beavatkozásról beszélünk ! Előtte két gyermeket már szültem, így nem tudom mit nevezel te átlagnak , de a lényeg nem változik ..az enyém sérült , ha nem baj akkor a zárójelentésemet nem másolnám be !
Funkcióját tekintve nem változott , mert utána gond nélkül szültem még egyszer , és a szexuális életem is rendben van , de a maradandó dolgok biza tapasztalhatók ! Lehet , hogy tízezer nőből egy jár így ,de ettől még megesik !
iiigen mondta a doki is, csak az a baj hogy oda is pénz kellene.
Biciklizéssel próbálkozom, illetve azzal hogy nem lustulok el hanem ugyanúgy megyek és teszem a dolgomat mint eddig, nem adom fel mert abból csak baj lesz.
Nekem a hasizom erősítő vált be,mert görgőivel egyuttal a gerincem is maszírozza.
Az édesség. szeretetem miatt is muszáj :)
áh meg is bántam hogy leírtam.
-.-
és mondd de te hogyan mozognál, amikor az egyik lábad emelni alig tudod?
ÉVEKIG sportoltam nekem ilyet ne légyszi...
Az egész étrendemet átalakítottam, nem zabálok össze vissza...
Ezért aztán mindent bevetek ennek elkerülésére.
Szebb a világ ha ép és csodás.Kell néki a símogatás. :-))
Egy "mezei" szülésnél sem feltétlen sérül a hüvely izma, és bár szét kell nyitni a hüvelyt (nyilván), hogy a méhszájat elérjék, de a hüvely eszközös széttárását nem előzőleges tágítással végzik, ne hasonlítsuk a lamináriás eljáráshoz!
Nem tudom, hogy milyen sérülést szenvedett a hüvelyed, de átlag vagina átlag beavatkozás során nem sérül.
Helyeslem, mert szépít is.
Most olvastam hm
azt biztosan tudom miért nem jobb a kövér nő...
mert rohadtul sok betegség elkapja!
itt vagyok én. van túlsúlyom, és porckopás van a térdemben... nem sportolhatok pedig évekig tettem megpusztulok! :(
További ajánlott fórumok:
- Római katolikus hitoktató vagyok - miben segíthetek?
- Te miben hiszel?
- Igaz-e, hogy a kopasz férfiak jobbak az ágyban, mint a nem kopaszok?
- Mindent megtennék, hogy jobbak legyenek a körülmények - Költözés a megoldás?
- A drágább termékek jobbak?
- Milyenek a csak nőknek szánt edzőtermek? Jobbak, mint a koedukáltak?