Szerintetek mi lehet a történet folytatása? (beszélgetős fórum)
Ő kérdezte, kapott rá több lehetséges választ. Most ez miért baj?:D
Ezért már TB-re írják neki a pelenkát...
De a csaj nagyon egyszeri lélek volt, a bablevest is villával ette....
Akkor meg mit foglalkozik másokkal?
...De csak kedden és csütörtökön. A többi napon csak szomorúan lóg és kontroll nélkül csöpög
Ki tudja...? Kérdezzük meg a Farkast! Minden kérdésre válaszolt, mikor Piroska kérdezett ezt-azt tőle.
A barátnője legnagyobb örömére.
Bizony, legjobb forgatókönyvet az ÉLET írja. Amit képzelettel ki sem bírnánk találni.
......Erre e nő olyan haragja gerjed, hogy megteszi amit a híradóban látott, levágja a férfi vesszejét, amit a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően még tud minden funkcióban használni.
...meg annak a barátnőjével is,időközben ráérzett hogy leszbi és hopp :D :D
:D :D mé" kell a vazelin? :D
..de közbe szól a Bank és megy kimerrelát" külföldre dolgozni...
Amire rájön a férje, felveszi videóra és titokban azt nézi üres óráiban egy vödör vazelinnal a keze ügyében.
....két év múlva beleszeret a férje legjobb barátjába, és kufircolnak is.
... mialatt sorban nyit fórumokat, hogyan tudná férjét megváltoztatni. Ha elhagyást tanácsolnak, kifogásokat gyárt.
A nő nemet mond, a pasi erre megveri.
A nő ekkor igent mond.
Születik két gyerek, leélnek 19 évet boldogtalanul, majd elválnak.
Forgatókönyvírónak keszulsz?
Ő már tavaly férjhez ment!
Híddal még én sem hallottam.
Csak úgy, hogy:
Majd akkor megyünk át a folyón,ha odaértünk.
Menj és ismerkedj másokkal. Ha nem tudod még a házasságot elképzelni, akkor nincs értelme erőlködni.
Még sose hallottam ezt a mondást, de tetszik!:)
Nagyon fiatal és tapasztalatlan, ezért meg kell ismerkednie másokkal is, ez király! :) Máris tudja, mi hiányzik neki, egyáltalán nem tapasztalatlan. Az elkövetkező fél évben fűvel-fűvel-bokorral, aztán ha jön a lánykérés, ráér rajta gondolkodni.
A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk! :)
Meg is történt az esküvő.
Hét országra szóló dínom-dánom volt. A falu apraja-nagyja boldogan mulatozott és az örömszülők is boldogan törölgették a boldogság könnycseppét párás szemükből.
A fiatal pár boldogsága is határtalan volt, főleg mikor megtudták, hogy a gólya is kopogtat náluk.
Született is sok szép gyerekük és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Közvéleménykutatás, vagy unatkozol?
Gyenge eresztés a sztori.
Ha ha.. Még a pasi eltervezte. Itt van előttem a jelenet:-Akkor most nyíltan beszélek! Fél év múlva megkérem a kezed,majd újabb fél év múlva esküvőt szeretnék....aztán majd a következő egy éves tervet beírom a naptáramba...van ellenvetés? Na nekem így hangzik az egész. A pasi érzi hogy öregszik vagy mi fene,és gyorsan kapaszkodna valahová már? Viszont a lány mindent érez csak szerelmet nem.A történet folytatása remélhetőleg kétfelé ágazik,de ez nem is lehetne kérdés.
Magyarul: a hamvas kisleany szeretne meg nehany ferfival lefekudni, csak utana hajtani a fejet a hazassag igajaba. Nagyjabol.
Te már férjnél vagy. Ezzel torodj.
99999 reszes brazil szappanopera.
További ajánlott fórumok: