Egy kitalált történet folytatás (fórumjáték)
Ez egy új téma csak már nem tudok új forúmot nyitni neki ma 2022.február 14van valentinap szerelmesek napja (korom 23tól30ig ez csak egy be tájolás)
Szerelmes zenék:
Magyar
1. youtu.be/L9TKwd98bA4
2. youtu.be/cBH20t6WEwM
3. youtu.be/oS6F8tYwVww
Külföldi zene a szerelemről:
1. youtu.be/Jl8fV1jUQPs
Magyar szerelmes album:
youtu.be/6pJwLqJtZBw
Aztán a szakitós dalokbol egy pár
1. youtu.be/bLPm2RXikQ0
2. youtu.be/fNEq9e5U_VE
3. youtu.be/-PW0LjA7cmg
Valentin napján 12:52 kor ezt gondolom a szerelemről és a férfiakról ami ebe a zenébe van
youtu.be/n0eIDDwR-2c
Le a ♥️🌹💋🎁👎👎👎💔🖤🖤🖤💔💔😭😭😭☹️☹️ szarok ere a napra mint amerikai jelentöség egy magam vagyok egy nagy üveg kolával és a kedvenc számomat és filmeket fogom még nézni 😭😭😭💔💔🌹🌹🌹♥️♥️🖤🖤🖤🖤🖤🖤👎👎👎🎁🎁🎁 Kedvenc film amin sírni fogok
(köszönöm szépen a dicséretet)
New Yorkban van egy kis kocsma ahova néha beszokot nézni a haverokkal egy üditöre de ha démonok terotizálják a világot akkor teleportál és segít
A szavazásaid, amiket feltettél nemmrég nagyon kreatívak. Ez csak egy megjegyzés.
Rendben, elkezdem: azért titkárnő, hogy álcázza magát (én láttam a Supergirl sorozatot, az első, második és harmadik évad "super" sztori).
De valaki rájött a személyazonosságára, amikor a laborban elemezte a DNS-ét.
Elég bonyolult és fordulatos ez a történet már így is. Hogy lehetne még ezt folytatni?
És a hölgy...nagyon egyedi. 20 lányból csak 19 akar kb így kinézni.
De gondolkodni fogok, hogy hogy lehetne még ezt a sztorit fokozni. Csak még nem főtt le a kávém.
További ajánlott fórumok:
- Humoros kétsorosak (7 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Humoros kétsorosak (8 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Szavak LE-vel kezdve, folytatás ABC-ben
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma baba történetének folytatása)
- Szerintetek mi lehet a történet folytatása?
- Kitalált történet napjainkból. Mi a véleményetek a történet szereplőiről?