Szerintetek mi lehet a probléma a gépemmel? (beszélgetés)
3. mikono (válaszként erre: 2. - Szafaripók)
2013. ápr. 14. 17:14
Remélem nem ez lesz nálam is... Köszi a választ, és bocsi a késői reagálásért, tegnap délutántól mostanáig nem tudtam gépközelben lenni.
2. szafaripók
2013. ápr. 13. 15:08
Nekünk hasonlókat csinált a gép, aztán meghalt az alaplap...
1. mikono
2013. ápr. 13. 09:38
A számítógépem, asztali pc, pár napja elkezdett hibaüzeneteket kiírni:
-Elsőnek a böngésző omlott össze. (Mozilla Firefox, Chrome, alap Explorer, tehát mindegyik)
-Azután váratlan leállásokat csinált és bekapcsoláskor az írta ki, hogy a meghajtó incializálni kell, hagytam végig futni, és 2 hibás szekktort talált. Többet nem írta ki ezt.
-Majd a vírusiró is összeomlott. (AVG)
Újrarraktam az oeprációs rendszert, mert vírusra gyanakodtam. De ma megint összeomlott a böngésző, és váratlan leállás, újraindulás volt.
Szervízbe még egy hétig nem tudom vinni, de kétlem, hogy 1 hétig kibírja.
Szerintetek mi lehet a baja? Ki fogja bírni így még egy hétig? Volt valakinek ilyen jellegű gondja a gépével?
További ajánlott fórumok:
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Szexuális probléma lehet?
- Ez lehet pszichológiai probléma? És ha igen, mi a megoldás?
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?