6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma? (tudásbázis)
Szerintem hagyd a szobájában és aludj te is. Ha ott ülsz mellette, azt hiszi "buli van".
Sírna ha baja lenne. Hagy gagyorásszon.
És ne kínálasd semmivel, mert csak rászokik és évekig itathatod éjszaka. Ha szomjas éjszaka, akkor száraz a levegő. Tegyél be hidegpárásítót, az menjen egész éjszaka. Nekünk is megy, sosem kel fel, etse fél8-tól alszik reggel 8-fél 9-ig.
Éhes nem lehet azt mondod. Aludj te is, akkor menj át ha sír.
Nem szabad rajtalenni ennyire a gyereken. Hagyni kell neki is szabad teret, pláne ha láthatóan jól érzi magát. Szerintem csak így lehet önálló, magabiztos babákat nevelni.
Majd visszaalszik ha álmos, ha meg nem akkor szól.
Aludj egy nagyot és ne aggódj!!!
ha ott vagy vele a szobában az neki megnyugvás
csak az a lényeg ha teheted hagyd is benne
igy könnyebb lesz neki visszaszokni az alvásra mint akkor ha kivesed folyton
tudom hogy ez igy spártainak tűnik de túl vagyok két gyereken:))
Csak dumálgat! Épp csak az éjjeli fény világít a szobájában, de ha nem lennék ott, biztos nyűgizne. Külön szobában van, és nem szeretnék 2 percenként rohangálni. Inkább kivárok.
Ezeken az éjszakákon a cumi nem segít már.
amjd kijön az a fog. hihetetlen,hogy egy gyereket hogy megkínoz
nálunk mikor a nagy rágók jöttek az volt áma fájdalom.a kicsi fogak ehhez képest semmik .gyerekeknként és foganként 2 hónapig szenvedtek.sokszor nem is ettek rendesen.én meg azt sem tudtam mi van.
Ójajj! :S
És nyűgösködik is? Vagy csak dumálgat magában? Mert ha nem sír, nem nyügizik szerintem felesleges mellette virrasztanod!
Cumija már nem segít neki visszaaludni?
Ismét egy újjabb éjszaka... Hát kíváncsi leszek! Tegnap megint nem aludtunk... Nem vettem ki, csak ültem mellette a földön, két órán keresztül.
SZURKOLJATOK!
szancsesz, Roni24!
Remélem igazatok lesz, és minél hamarabb előtörnek azok a fogak.
Igen, én szerintem is! :)
Egyébként látni is lehet ha valóban fogacska van a dologban, olyankor az ínyükön pici, vékony, vöröses csík jelenik meg, ahol majd ki fognak bújni a fogacskák! Figyelgesd naponta mert ha ilyet látsz, onnan már csak pár nap mire kibújnak. Nem könnyű észrevenni egyébként, én a fiam első két fogát csak akkor vettem észre mikor már áttörték az ínyt, ráharapott az ujjamra, és éles volt a harapása! :) Onnantól már lestem a többi fogát! :)
szerintem tuti fog lesz
tapasztalat.2 nagyobbacska gyerekem van
ha 6 hónapos, akkor a foga is jöhet attól is felébredhet éjszaka.
érdemes megnézni a fogínyét,vagy ecsetelővel bekenni.
ha elmúlik valszeg az volt a gond. ha pedig nem akkor passz
esetleg ha tényleg nem a foga akkor ha be is mentek akkor is simogassátok meg a kis fejét, és megnyugszik.
de fel ne vegyétek, mert az sem jó. egy idő után lehet akkor szaladgálni hozzá kivenni
Szia! Az első kettőnél csak 2-3 napig, a felső kettővel viszont szenvedtünk másfél, két hetet
:(, nappal minden ok volt, persze folyta nyála és sokat rágott, viszont éjjel nem bírt aludni, vagy hánykolódott és felébredt. Sírni nem nagyon sírt, volt olyan többször, hogy 3-4 óra hosszat játszottunk éjjel. Mikor kirepedt a felső íny, azon nyomban mindez megszünt, és olyan jól alszik mint előtte. Most már várjuk a következőket... :)
Akkor bocs.
Viszont akkor nem lehet,hogy nappal sokat alszik és így éjszaka nem álmos??
További ajánlott fórumok:
- Kislányom felébredt és rajtakapott minket, most mit mondjak neki?
- Mit tegyek, hogy 8 éves kislányom kb 6kg-t fogyjon? Rendszeresen sportol, de imád enni.
- Miért lehet az, hogy a másfél éves kislányom minden éjjel kivétel nélkül éjfél körül felébred?
- 2 hetes kislányom szopi végére rendszeresen bealszik! Böfizni sem tud álmában, hiába erőltetem. Te felkeltenéd böfizni?
- Ha a 2 éves kislányom éjjel felébred és tejet kér az mennyire jó vagy rossz?Árt az éjjeli tej ivás a tejfogaknak?
- Kislányom újabban minden alvásciklus végén felébred! (nappal is, éjjel is) Vajon miért?