Szerintetek mi a jobb? Ha...... (beszélgetés)
szia!
én is ezen vagyok már.........
a mi kapcsolatunk már soha nem lesz jobb......
jövő héten meg is mondom neki, adjuk be közösen a válópert.
"azt mondta nekem egyik nap, (az ajándékokról beszélgettünk) hogy mi lenne, ha bírósági idézést kapnék karácsonyra:....."
NEm tudom, észrevetted-e, de a férjed már cinikus is veled, hogy vedd észre, nem akar.
A gyerekeket pedig nem veheti el tőled, ahhoz nagyon erős és megalapozott indok kellene. Ne ijedj meg a fenyegetéseitől, mert ő maga sem tudja, hogy fog dönteni a bíróság. Ezek mind üres fenyegetőzések.
Ha nem tudtok együtt élni, a legjobb megoldás a válás.
képzeljétek!
azt mondta nekem egyik nap, (az ajándékokról beszélgettünk) hogy mi lenne, ha bírósági idézést kapnék karácsonyra:..............
ehhez mit tudnék szólni????????????????
arra megy ki az egész, hogy mindenáron el akar válni, mert akkor viheti az anyjához a gyerekeket
MIT CSINÁLJAK?????????????????
ha elválok, akkor sem lesz sokkal jobb a helyzetem, de így bedilizek
"a fő, hogy állandóan menni akar. ."-akkor menekül, mert nem jó neki otthon.
egyáltalán te akarod, hogy a kapcsolatotok megmaradjon, vagy sem?
"-de hogy lehet normálisan élni, amikor mindig mást akar, mint én. . . . . "
Tedd fel fordítva is a kérdést: Hogy lehet normálisan élni, ha mindig mást akarok mint ő?....
köszi
jó éjszakát
Elhiszem, nem lehet itt igazat adni senkinek így kívülállóként. Kívánom, hogy sikerüljön megbeszélnetek mindent!
Jó éjt!
éppen a szüleimnél voltam, amikor visszasírt......
anyu teljesen mást mond, mint én.....ő azt mondogatja, hogy alkalmazkodni kell egymáshoz....itt ez a két aranyos gyerek.....normálisan éljünk------de hogy lehet normálisan élni, amikor mindig mást akar, mint én.....
Értem, nehéz tanácsot adni sajnos.
Neked kell tudni, szerintem ebben senki nem tud okosat mondani. Szüleid mit mondanak? Ők tudnak róla?
Sok olyan ember van, aki gyorsan felrúg mindent és elválnak, de egy rossz kapcsolatban élni se jó.
Nagyon nehéz ebben tanácsot adni.
Nem tudom, sok ismerősöm anyagilag nem bírta.
Tudom a pénz nem boldogít..........
egy darabig igen
kb 8 hónapig
Szia Csillagfény!
Anyagilag bírnád egyedül?
Tudom ez hülye kérdés, de azért számít.
igen, sajnos így érzem már.....ma is, amikor anyukámék itt voltak, kijelentette mindenki előtt, hogy ő márpedig akkor is menni fog, mert neki mehetnékje van.......
nem lehet az agyával beszélni
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek?
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- Mosogatógépbe szerintetek a tabletta vagy a gél a jobb?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?