Szerintetek melyik reklám a leggiccsesebb? (beszélgetés)
A legundorítóbb reklám annak a fogkrémnek a reklámozása, mikor kipotyog a mosdókagylóba egy fog. Ínysorvadás megelőzésére. Undorító! Általában mindíg eszek valamit, mikor ez szembe jön velem. Esküszüm becsukom a szemem ezen a reklámon mindíg.
:)
Na meg a másik fogkrém, mikor beleharap a zöldalmába, és véres nyoma marad harapásnak.....bllőőőőő
Amikor egy kocsit, már nem tudom milyet Trabarna reklámozott, az akkor kicsi fiam mindig nézte. Első szava: "hutyutyu". Később ezt kibővítette: "tutitutituti". És innen indult a beszédfejlődése.
De az jó reklám volt!
Tavaly láttam a méhpempős loreal reklámot, ahol a szőke csaj volt a reklám arc.
Hát persze, limuzin, vörös szőnyeg, inas esernyővel a kezében...
Hát ez komolyan mondom, a legnagyobb behülyítés.
"Ha ilyen krémet használsz, te is ilyen sztár lehetsz, mert ezt használja a felső 10 ezer"
Kb. ez jön le a női társadalom nézőinek...
Ugyanilyen a perwol reklám is:)
Mindig minden reklámban ott a termék a zsebben, tökmindegy milyen helyszín:)
Nem... Ez a Kaukázus nevű zenekar egyik slágere.
"Szabad a csók, ma szabad a szerelem
Szabadnapos a szívem, gyere velem!
Szalai Éva te vagy a mindenem
Én Gumicukor vagyok a tenyereden
Úgy érzem én, veled a végén vagy
a legelején szerető nő vagy, annyira jó
Berepülsz a radar alá, te lopakodó
Szabad péntek, szabad szombat
Szabad szerelmeskedni
Szabad Szalai Évával az édenkertbe’ almát szedni"
"Szabad péntek, szabad szombat
Szabad szerelmeskedni
Szabad Szalai Évával az édenkertbe’ almát szedni"
értelme nulla, de szerintem vicces ez a szám :D
"Makai Réka Te vagy a mindenem,
gumicukor vagyok a tenyereden..."
Sok bu-zi nyálas pöcs, meg azok az agyonmázolt nyifáncás ri-bancok... borzasztó...
"Te vagy a legszebb csillag életem egén...
Te vagy a tűz, mely lángra lobban hirtelen...
Te vagy a napsugár mely átjárja mindenem
Mercy én ezzel mondom el
Mercy, hogy vagy nekeeem!"
:DDD Annyit hallottam már...
A másik az az "Orr szabadsága" reklám
A régi -- retro -- reklámok figyelembe véve az akkori technikai lehetőségeket is sokkal kreatívabbak voltak.
Igaz hogy nem volt ilyen gyilkos verseny, a reklámok akkor nem pontosan azt a célt szolgálták mint most.
Na, nálam az veri ki a biztosítékot, hogy két túl eleven kölyök megcsinálja a hülyeségeket, és anyuka egy falat csokitól (ami különben nagy kedvencem) Feltöltődik annyira, hogy mehet tovább az idétlenség. Hát, nekem is két kölyköm van, nem elég egy falat csoki, hogy nevetve viseljem el a lükeségeiket!
És az a bizonyos joghurt? Az a szuper benne, hogy mindenki zöld cuccban van. Akárkivel reklámozzák, mindenki zöld ruhában van. Tudom, hogy ez reklámfogás, de már röhejes szerintem.
Az Peugeot reklám volt! Az elefántos is tetszett,mikor ráültették egy roncs autóra,és 206-os (ha jól emlékszem) lett belőle. :-)
Én úgy mondom omlósz! Jaj,nagyon gyűlölöm én is. :-P
További ajánlott fórumok:
- Melyik reklámot tartod a legborzalmasabbnak?
- Vásárlók jogai, reklamáció. Szerintetek?
- Melyik reklámnak a zenéje tetszik?
- Jó éjszakát tápszerek- tényleg jó vagy reklám fogás? Mitől több mint a sima- merthogy duplája az ára. Kinek melyik vált be?
- Egy reklámban látott terhességi tesztet keresek! Melyik lehet?
- Ez melyik reklám lehet? Mit reklámoznak vajon?