Szerintetek melyik kábeltv szolgáltató a jobb?Tapasztalatokat várok. (tudásbázis)
Nekünk most az albérletben egyébként kábel van,közel 5ezret fizetünk érte havonta.Jupíszínél havonta 4ezret kelle fizetni ugyanezért a csomagért,úgyhogy szerintem ne drága.Csak hallottam,hogy ezt is,meg a Digi-t is szidják,hogy nem jó.Nem tudom,hogy miért.
A fibernetről még nem hallottam,de rákeresek.
nekünk kábel van, de akinek a tányéros, az UPC hogy mennyire jó az passz.van aki szereti mert megbízható van aki meg azt mondja drága. de nem tudom hogy mekkora árkülönbségek vannak.
aztán van nálunk a DIGI-tv
viszont hogy az kábel- e vagy tányéros, az paasz. érdemes rákeresned a neten
mifelénk az idén vezették, de mi nem foglalkoztunk vele, most felújítás van és kb 2 hónapja, aTV-t nem is n ézi senki, az ifjuság inkább netezik, velem együtt:) úgy hogy véleményt nem tudok mondani.
Minél kevesebb TV nézés, annál jobb, több időd jut másra, egymásra!
Sziasztok!
A kábel kizárva,mert nincs felénk kiépítve,most fogunk költözni az új házunkba.Mindenképp "tényéros" verzió érdekelne.Kinek melyik van,mennyire vagytok vele megelégedve?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Melyik szolgáltató tévéműsora jobb minőségű (nem kábel) a T-home-é vagy a UPC-é?