Szerintetek melyik a legjobb háborús film? (beszélgetés)
nem nèzek hàborus filmet.
sajnos elèg baj h megtörtènt dolgokat vàzol fel lènyegtelen h mijen vàltozatban a lènyeg h mindenki eltudja gondolni h is zajlot le valojàban ès nèha a h a nőkel bàntak a katonàk,hàt inkàb nem irok tovàbb...
jééézusom.... háborús film lehet jó? ráadásul legjobb?
Spartakusról szóló film jó? Tízezer harcost feszítettek keresztre a capuai úton rettenetes kínok közt... dzsugasvili 60 millió ember kínok közti halálát okozta...az atomtól megégett emberekről nem is beszélve..
...minden nap akár helyszíni tudósítást is lehet látni a szenvedő, vérző, életükért könyörgő emberekről..legyen az afrika, irak, afganisztán..
gratulálok ehhez a vonzalomhoz.
két kedvencem van nekem is.
Redl ezredes
Walkür
A véres mosogatórongy bosszúja
A vakasszony visszanéz II
A felolvasó, A csíkos pizsamás fiú, Sztálingrád,
Becstelen brygantik, Ámen, Walkűr. Kell még?
a mash nem csak hogy jó, de azon kevés filmek egyike, amiből a sorozat talán még jobban sikerült, mint maga a mozi. és az már nem semmi!
a sorozat pedig: valamikor a 70-es években készült, és a mai napig nem tudták megdönteni a világon a záróepizód nézőrekordját. ez azért elárul valamit :) kár, hogy Mo-on dvd-n még csak az 1. évadot adták ki... és szerintem nem is lesz több :( és én szomorú vagyok...
Spielberg: A nap birodalma
Van több is, de ez annyira gyönyörű és megható, és a főszereplője a gyerek Christian Bale.
Kedvencem még Alan Parker: "Gyertek el a paradicsomba", ez nem annyira ismert nálunk, nem kifejezetten frontfilm, de nagyon jó.
A M.A.S.H. tényleg nagyon jó!
Az én kedvenceim viszont:
- Kelly hősei
- Piszkos tizenkettő
egyértelműen a M.A.S.H. a legjobb, sorozatban pedig erre még rákontráz a M.A.S.H. 4077
aki teheti, nézze meg!!!
Ha sorozatokat is lehet írni, ez a kettő jut hirtelen eszembe, ami nagyon tetszett:
A tavasz 17 pillanata (Stirlic)
A halál archívuma
Nem háborús de nagyon jó!!
A nap könnye.
Bruce Willis
Tudtam én, hogy nem hiába írtam ki ezt a kérdést:)! Kösssszi, máris lesz 3 mozis estém, ha sikerük ezeket megszerezni...
Viszont: A szakasz... nem olyan jó... Csak az utolsó 20 perc... :)
Méggggg, mégggg!!!! :)
KÖSZI!!!
Saving Private Ryan-Rayen közlegény megmentése
szerintem ez a legjobb
Nem kifejezetten háborús filmek, de háború alatt játszódnak:
Casablanca
Elfújta a szél
Szomorú vasárnap
Nekem két kedvencem van: a Pearl Harbor és Az elit alakulat összes része. Szívesen néznék valamit, ami ezekhez a filmekhez hasonlít, vagy legalább hajaz rá. Valaki tudna segíteni??
Köszi előre is: Niki