Szerintetek mekkora a nők és a férfiak közötti űr? (beszélgetés)
Intelligencia kérdése...
Fiatalok voltunk,mikor összeházasodtunk.
Hatalmas "ŰR" tátongott közöttünk.Én fejlődni vágytam.Nem haladt velem.
Sok év telet el,elváltunk.
Mostani párommal nem érzékelek hasonlót.Mindent meg tudunk beszélni,elfogad,s én elfogadok.
Ezt én nagyon nem így látom.Nem kell megteremteni, mert már eleve adott. Csupán a tolerancián múlik mekkorának érezzük azt az űrt.Ez pedig mindig változik attól függően: mekkora a tűrőképességünk. Az elején még nagyobb. Ha csalódottak, fáradtak vagyunk kisebb. Így az űr hol nő, hol csökken - néha eltűnik, néha hatalmas lesz.
Én nem gondolok semmi nagyra.:) Pasi meg számomra nem létezik megfelelő, brr.:)
Szerintem ez egy eleve buta kérdés, de vasárnap nem edzek, no szájkarate.:)
semekkora :) minél közelebb, annál jobb :D
azért talán még sem olyan nagy mint gondoljátok, csak a megfelelő pasit kell kiválasztani :)
Pont egy féknyomnyi...de ez állítható, csak jobban kell nyomni, hehe.
[____________szerintem ekkora_____________]
Pontosan így éreztem én is amikor megismerkdtünk, el sem hittem, hogy velem történik meg ez a hatalmas csoda, amikor megkérdezte, hogy mit érzek, csak annyit tudtam mondani, hogy most...valahogy minden olyan gömbölyű...
Belépő?????????? Neked miért kéne belépő?????????? :o))
Szia:-) Már gondolkodtam rajta:-D Keresek egy belépőt:)
Szia Zsebi! :o))
Nem jössz egy kicsit "haza"? :oD
Így-így.Megoldást nem tudok mondani...
Igen.Néha úgy érzem nem....de hát ezért van különbség nő és férfi között:) Megnéztem a lányod hát elakadt a lélegzetem,gyönyörű.
Még nem is írtad mi a párod szakmája? , vagy minek tanulsz, mi leszel? .Valamiről csak tudnátok beszélgetni .Nálunk mikor este hazajön a munkából leül egy sör mellé ,addig szépen kifaggatom mi volt a munkahelyén? mit evett? volt e a főnök ma bent? vagy ilyesmi.Ő megkérdi a gyerekeket és ez már egy 5 perces dumcsi, utána persze leül a géphez (vagy én) és ennyi nekik elég.
Így van,de ez így van jól,szerintem:))
Még nem. Pár könyvet azért olvastam már párkapcsolattal kapcsolatban is, most is van amit szeretnék egyszerre kettőt is.
De vizsgázom: semmit sem tudok most mert egyszerre 5 könyvet tanulok így is. Szóval majd csak ha jut rá időm. Vizsgaidőszak után.
Csak ha továbbfonod: és a férfi azt mondja: beszélni? jajj ne már.. megint???
És beszélhetsz maximum magadnak. Nálunk ez van. :-(!
Még annyit,hogy evvel nem azt akartam mondani, hogy ez baj...nyilván a nők érzékenyebbek lelki történésekre,biológiailag is determinált szerintem...
Pont ez a lényeg!!! Amilyen macsósággal meg tudnak hódítani egy nőt olyan nem macsósággal tudnak simítani, kihátrálni...és nem vállalni felelőséget.Ezt "hiányolom bennük" ami nyilván nem általános,de nagy számban nem tudnak bizonyos döntéseket meghozni és felelőséget vállalni.Ez mindig a nőkre hárul.Mindig a nő mondja ki "érzem nincs valami jól beszéljük meg...
További ajánlott fórumok: