A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek? (beszélgetős fórum)
Nincs olyan, hogy Skorpió horoszkopú férfi.
Nincs olyan, hogy valaki ilyen meg olyan horoszkópú.
A srác napjegye a Skorpióban van, talán erre gondoltál.
De azegész Skorpió -cucc azonnal bukik, ha van pl. egy dinamikus Oroszlán vagy Kos ascendense -nagyon sok variáció létezik!- vagy személyi bolygója egy --egy bizonyos házban tanyázik, vagy olyan fényszööget gyűjt be születésekor, ami felülírja a skorpióságát -sic!- és lesz belőle mondjuk egy plampli mérleg vagy egy naiv és átverhető nyilas /tréfásan fogalmaztam éssarkosan, természetesen nem minden mérleg plampli és van egy csomó nyilas, akire a fenti jelzők nem igazak :-)/. Ha meg pl egy erős bak Holdat is dédelget, tehát nem igaz rá a Nyilas közmondásos állhhatatlansága. vagy épp rossz féyszöget kap az a Hold és akkor újabb csavar a jellemben és életútban. A többi bolygóról és fényszögekről nem is beszélve.
Születhet valaki uazon évben hónapban és napon, mégis különböző személyiségek lehetnek, mert ha az ascendens vagy a fent említett szépségek befigyelnek, akkor egy teljesen más embert kapunk. Fontos a születési óra perc, legalább annyira, mint a horoszkópjegynek hívott Nap -jegy.
Ezt csak azért írtam le, hogy ha jobban meg akarod ismerni az asztrológa által, érdemes a képletét tanlmámnyozni, másképp a bulvárasztro nyomán haladva félrvezető vagy semmitmondó információkat kaphatsz
Bocsi mar késő volt mikor írtam és elírtam egy betűt,de kijavítom.
Nekem az öcsém skorpió és rá a bekattanás nem érvényes de az első kettő az igen amit írtál.
De nem mindenki egyforma, és amúgy meg nem hiszek ebbe de néha elolvasom.
A kínai és a perzsa horoszkóp az hitelesebb:)
Nekem az öcsém skorpió es rá a beláttanás nem érvényes de az első kettő az igen amit írtál.
De nem mindenki egyforma, és amúgy meg nem hiszek ebbe de néha elolvasom.
A kínai és a perzsa horoszkóp az hitelesebb:)
Be kell menni a controll panelbe, és ott a nyelvek választásásnál bejelölni a magyart, és megvan h átváltás után, melyik hol van.
Azt gondoltam hogy ezzel a problémával magam vagyok, de ezek szerint nem.
Mindig keresek ékezetes betűket hogy kijavítsam a szavakat, kicsit vaci.
Jó tudni:)Egyébként sem szokásom megsérteni az embereket, hiszen én nem ezért vagyok itt a Hoxán és a fórumokon.
Nem is nagyon írok fórumokon mivel elég sokan beszórtak mar mert ékezet mentesen írok, angol a billentyűzetem és ezért.
Es inkább nem irok,csak nagyon ritkán :)
Azta te is tudod mitől döglik a légy, egy fincsi töltött káposzta azt én is szeretem, csak füstölt hús mentesen.
A viccet én is szeretem, de van aki nem es mivel nem ismerlek nem tudok rolád semmit sem, ezért irtam,hogy ne vedd sertésnek amit írok.
A vallásos emberek mondják úgy,h "ahogy a nagy könyvben meg van írva."
Nahát, ráadásúl még agnosztukus is vagyok.
Ez igaz, igy van ahogy írod.
Mondjuk en nem is szeretnem tudni, mi fog történni velem a közeljövőben, nekem ne jósolja meg senki sem.
Majd jön aminek jönnie kell, itt felénk úgy mondjak ahogy a nagy könyvben meg van írva.
A jóslók egyformák az egész világon, mert senki nem tudja mit hoz a jövő.
A tegnap történelem, a ma ajándék, a holnap egy álom/remény.
Köszönöm:)
Lehet van akik szeretnek jósoltatni és hisznek is benne, de én inkább kihagyom.