"Szűz" férfiak milyenek? (beszélgetős fórum)
nincs vége.. itt van - biztos nem igazi szűz :D
ha egy szűz lép a családtól, és már a gyerek sem tartja otthon, ott már a vége a jővőnek.
...csak egy röpke megjegyzés "onnan a mások fórumból összekötve" ...
Nah, a "férjem" is szűz...
Én is ilyennek ismerem ezt a fiút. Akkor Neked egy szép családod lehet! :)
Én is szűz vagyok, és nagyképűség nélkül mondhatom, hogy mindez amit írtál rám is illik.
Hát szerinted miért írtam,h volt ilyen partnerem??
Mi az,h akinek VALÓBAN volt ilyen az kiröhög?
Ja nekem csak álmomban volt,igaz is,el is felejtettem!:-DD
Amúgy nem érdekel a horoszkóp különösebben,de mivel volt egy ilyen kérdés,nekem meg egy ezzel kapcsolatos tapasztalatom,hát vettem a bátorságot,h ideírjam!Ha jól elolvastad,nem általánosítottam!
De ha jót röhögtél rajta,már megérte!:-DDDD
A férjem és a nagy fiam is szűz. Mindketten csendesek, szorgalmasak, segítőkészek, becsületesek, hűséges típusúak. A munkahelyen és az iskolában is megbecsülik, szeretik őket. Érzelmekről nehezen beszélnek, viszont kimutatják más módon. Fontos nekik a család.
mosolyalbum, hát nincs igazam? :D
Igen, önző, nagypofájú egoisták. :) Legalább kimondják, hogy mit gondolnak valójában. Őszintébb. De persze minden ember más, nem lehet azt mondani, hogy azért ilyen, mert a szűz jegyében született.
Biztos nekem is van olyan tulajdonságom amitől az én párom megy a falnak. De a lényeg, tudjuk kezelni. Ha nem, akkor felesleges együtt maradni.
Igen nehéz ledumálni minket, de az enyémnek sikerült :D
Ha ennyire vonz akkor ne hagyd ki. A többit pedig majd idővel alakítjátok.
Ne tartsd vissza magad! Kérlek... :-DDDDD
Most kezdjek el mesélni? :o))))
Kérdezzzétek a szűz férfiakat!:)))
Ez mind szép és jó amit irsz, de ha ezt elolvassa egy olyan ember aki valóban volt szűznek a partbnere, az kiröhög:DD
Igaz. Vigyázni kell velük. Önző, nagypofájú, egoisták. Fontosabb, hogy mit gondolnak a szomszédok - általánosságban -, mint a családtagok.
Mottójuk:
"Amit ÉN nem szeretek, azt a családom se szereti, ÉN csak tudom." :-(((
Egyszer bele estem ebbe a hibába. Tanultam belőle egy életre! Rosz tapasztalat? Hónapokig nem bírtam kiheverni.:DDD
:-DDDDD Ez eléd sokat mondó! Rossz tapasztalatok?
Csak szűz pasival ne kezdjen az ember.
Nekem egyszer volt egy szűz fickóm!Hát többet törődött magával ,mint bármi mással a világon!:-D
Jujjj!Néha már azt hittem inkább ő a lány kettőnk közül!:-D Nem tudom ez egyedi vonása volt-e vagy általános jellemzőjük a szüzeknek!Mindenesetre vicces volt az egész!:-)
Ismerkedünk, de nagyon bejön. Érdekes lehet a Te párod, mert egy ikreket nehéz ledumálni a "pályáról"! :) Én úgy érzem fel tudok rá nézni, mert olyan erő sugárzik belőle. És pont az a kettősség ami bennem megvan az nála nincs és emiatt vonz az ereje és az intelligenciája. Kicsit piperkőc lehet, de ez is tetszik benne, számomra igényes. : Még csak csók volt, de azt hittem leülök olyan jó volt. :D Úgy tűnik csak jót tudok róla írni és bár 5 év múlva is ezt tehetném! :) Pedig horoszkóp "ügyileg" nem írnak túl sok jót nekünk, de úgy tűnik az ellentétek vonzák egymást!
Nem, nem buktam általában sem szoktam, de szűz pasim még nem volt. Amit írtam, olvastam, mint ahogy ezt is amit linkeltél szóról szóra" A szűz sosem mutatja ha szerelmes, elrejti magába. Inkább leharapná a nyelvét, sem mint beismerné annak aki iránt érez." Ezt is olvastam. :D
inkább a cselekedeteiben, mint szavakban.Sem a férfi, sem a női szűz nem negédes, nem csöpögős, nem csüngős..
És nem mutatta ki az érzelmeit?
volt szűz pasim 5 évig, és szűz a napom.
További ajánlott fórumok: