Szerintetek lehet, hogy állapotos vagyok? (tudásbázis)
Sziasztok! Sajnos ma megjött! :o(
De új hónap, új esélyek! :)
Sziasztok!
8 napja volt várható a menzeszem, akkor reggel volt egy kis sűrű barnázás, így elkönyveltem, hogy aznap meg is jön, de nem jött azóta sem. A hasam 4 napig produkálta a 'most jön meg' érzést, a jellegzetes görccsel, de azóta is szúrogat. Hüvelyváladék azóta csak minimális tapasztalható, az is átlátszó-fehéres. A melleim folyamatosan érzékenyek, eleinte ezt is a mensit megelőző tipikus esetekhez soroltam, de nem múlik, sőt kifejezetten duzzadtnak, nehéznek érzem őket. Az alhasam is szemmel láthatóan duzzadt. Mell és has tájékon sokszor viszket a bőröm, néha éjszaka is felébredek rá. Hason nehezen tudok aludni a fájó melleim és érzékeny hasam miatt, illetve ha a hasam nyomódik, pisilnem kell. A hangulatom 8 napja ingadozik, hol elképesztően feszült vagyok, hol sírnék (ez menstruáció alatt sincs másképp).
Ami érdekes, hogy 3 hete szinte folyamatosan fáj a fejem, néha elviselhetetlenül, ami kisebb-nagyobb hányingerrel is társul, bármit eszem puffadok, és időnként megszédülök.
Korábban volt egy elég nagy petefészek cisztám, utoljára akkor tapasztaltam a mostanihoz hasonló, több hetes menzesz kimaradást, és hasdagadást.
Gumióvszerrel védekezünk a párommal, így elméletileg baba kizárt, de ha a googl-be beírom a tüneteket, a terhességet hozza be, így 4 napja csináltam egy x-epil tesztet, ez negatív lett.
Hozzátartozik a dologhoz, hogy nagyon aktív, munkával töltött, stresszes, túlórás másfél hónapon vagyok túl. A fejfájós-hányingeres-szédülős tüneteket ennek tudtam be, talán a mensi is emiatt marad ki. Orvoshoz talán jövőhét közepén már eljutok, addig is hozzátok fordulok. Szerintetek?
én se :) de nem fogom szedercsírának hívni, az biztos, meg embriónak se, meg pónilónak se :D
Te úgy hívod, ahogy, én meg megint úgy, ahogy :) A lényegen éppen semmit nem változtat. A végeredmény egy gyerek :)
Gyerekről azért ne beszéljünk már még ebben az időben...
Kedves kérdező!
Rengeteg fórum van már itt ezzel kapcsolatban,sőt igazából neked kell tudnod terhes lehetsz e...mindenesetre ha nem jön meg,akkor csinálj egy tesztet,most én még korainak tartom,legfőképp,hogy május 7-én volt meg,és 4-re nem várod...szóval türelem,ne ringasd magad semmiben sem,mert barinőm is bekongatta hogy babájuk lesz,és nem tapadt meg rendesen,elment nekik...Remélem azért a te/ti álmotok is teljesülni fog!
_
Lehet annak is a tünete, de akár a nemsokára megjövő menstruációdnak is. Ezt így nem lehet tudni. Neked sem nagyon, de idegeneknek pláne nem. Ha eddig nem volt ilyen menstruációs tüneted, az sem jelenti azt, hogy tuti a terhesség tünete. Lehet most először valamiért más tünettel indul a havid.
Ha nem jön meg, akkor érdemes tesztet csinálni, de inkább utána pár nappal.
:-)
Tőlem nem.
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Mit lehet állapotosan...?
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Testvérem most végzett az ultrahangon. Endometrium 8mm hasi uh volt csak, nőgyógyászatilag nem vizsgálták. Lehet állapotos?
- Pozitív lett a tesztem! Biztosan állapotos vagyok?