Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez? (tudásbázis)
Az anyukámnak van ilyen problémája. Egyszerűen rekedtség jött rá, ami nem volt rá jellemző. Húzta halasztotta, míg elment a dokihoz, és a nyelvgyök mögötti részen egy szemölcsöt találtak amit szövettanra küldtek el. Most várjuk az eredményt. A doki mondta, hogy semmi aggodalomra nincs szükség, mert úgy néz ki, hogy jó indulatú.
Nos nem tudom, hogy ezek után ki mire gondol..nálunk ez volt.
A rekedtség felfokozott izgalmi állapotban is jöhet, pl. stressz. Nincs mindig mögötte komoly dolog.
menj el egy jó kis dokihoz.
aki meg is vizsgál. ha allergiás vagy és asztmás is akkor ez elég komoly ahhoz hogy csak belenézzen a torkodba.
keress egy jó orvost. az sem baj ha magán úton mész hozzá. az egészség mindennél fontosabb.
itt ugysem kapsz szakszerű tanácsot :(
hát, igen, csak belenézett, meg meghallgatott.
Nálunk egy vírussal kezdődött, amit a gyerkőc hazahozott az oviból, mindenki megbetegedett. Azóta semmi bajunk, csak ez az állandó rekedtség, krákogás, köhécselés......
Várom, hogy neked mit mondanak!
Sziasztok Nekem refluxom van ,szeptemberben voltam gyomortükrözésen, ott derült ki! állítólag attól van Hogy :-reggel ég ,kapar a torkokom mint akinek torokgyulladása van.
-Nappal meg olyan a torkom mintha ki lenne száradva ,gyógyszer nélkül gombóc érzetem volt, 1 hónapja szedek gyógyszert és az már megszünt.
Sok sikert mindenkinek!!!!
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Mit olvasol/olvastál mostanában? - Könyvajánlatok
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- 5 éves kisfiam, mostanában állandóan nyújtogatja nyakát, nagyon idegesítő! Azt mondja kattog, lehet hallani is, nem fáj neki! Mit csináljak?