Szerintetek jogos volt, hogy ez miatt megütött? (tudásbázis)
Így van. A frontinos törölt, én már nem is tudom, ki volt az, csak véletlen néztem be oda mert engem az a gyógyszer érdekelt, a "kis menyem" is azt szedi amikor ügy érzi, pánikol vagy pánikolni fog.
Mindjárt ideges is lettem, mert az tiszta volt hogy attól függővé lehet válni, csak épp a fórumozó nem volt "tiszta".
A mi fórumozónk az tag még most is, de ahogy láttam tegnap óta be se kapcsolta a hoxát, és egyébként eddig minden fórumáról így vonta ki magát. Se puszi se pá, megválaszolatlan kérdések le vannak ejtve. :-)
Hát ez az. Van valakinek "x" problémája amit egyedül nem képes megoldani, magyaráz róla, kérdez és tanácsokat vár, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnik mint az aranyóra.
Ha olyan nagyon komoly probléma lett volna, csak-csak itt maradna, és benézegetne legalább néha, hátha van-e valami neki fontos, érdekes hsz. De nem. Törlését kéri.
Akkor mégsem volt ez annyira komoly. Sőt, komolytalan volt. :-)
Hát...ezt most te kezdted.
Az enyém igen béketűrő, de ha megpicsáznám, nem biztos, hogy nem adná vissza. D
Régen "kakaskodtam", de csak messziről, inkább ajtót csapkodok.
Ebben igazad is lenne, miért ne csinálná azt ami neki jó. De csak ha nem égetné egy kissé mindig be magát, mert az neki se lehet olyan túl jó. Én is terézanyáskodtam vele, de picit besokalltam amikor pont velem beszélt meg egy témát, a másik fórumban (akkor az a kettő egyszerre ment) meg szintén velem beszélve meg annak a tök ellentétét mondta. Nem is bírtam volna nem észrevenni. :-)
De tényleg inkább sajnálnivaló ez a csaj, mintsem bosszantó. Részemről probléma egy szál se. Épp elég az is, hogy neki szinte naponta más-más baja van...
Csupálás eredménye
További ajánlott fórumok:
- Elszállt árak miatti béremelés jogos?
- Ez miatt jogosan utálna, utálnának, hord el mindenki elött?
- Velem van a baj, túlkomplikálok, vagy jogosan vagyok mérges és szomorú a barátom miatt?
- A férjemnek betegsége miatt alkalmatlanosították a jogosítványát. Másodfokon van-e esély visszakapni?
- Valaki tudna segíteni? Közgyógyellátás - határozat visszavonása a jogosult halála miatt
- A magasabb összegű családi pótlék jogosultság miatt kapott Hatósági igazolványt, ha lejár, újra kell igényelni, vagy automatikusan küldik?