Ha elfogadsz egy tanácsot: a google fordítóra ne bízd rá magad. Higgy nekem, fordító vagyok!
A fórumindító problémája sokkal idétlenebb, mint gondolod. Kár értelmes gondolatot fecsérelni rá.
(Még egy tanács, hogy könnyebben olvashatóak legyenek a hozzászólásaid: az írásjelek (pont, vessző, felkiáltójel, kérdőjel, mindegy, de a zárójel is) után üss egy szóközt! Egyből jobban áttekinthető lesz, amit írtál! Látod, én is így szoktam!)
Igen ezt látom hogy máskèpp gondolja a fóruminditó!de nem az angol tudástol Vagy épp nemtudástol lesz valaki jobb ember!arra ott a google fordító szoval van megoldás van toll papir lelehet irni a másiknak a dolgokat ha valaki valamit nem tud vagy nemèrt !ezt hallás sérültként megtanultam!az egyik hozzászolásra azt Irta a fóruminditó hogy messze lakik a lány!távkapcsolat ban nem csak nehezebb megismerni de szabadon van akivel akar ő azt ugysem tudja meg !a távkapcsolat féltékenységet okozz ami megöli a kapcsolatot!elgondolkoztato ez a tőrtènet!1kèrdès 1olyan hallássèrült aki beszéd hibás nemèrteni amit mond az hogy kommunikál 1egèszsèges emberrel?
Tapasztalat hogy ami a Facebookra kívan írva 80%ban kamu !ahhoz hogy tényleg tudd van e valakije ahhoz ősszekéne járnotok mindennap pár órát!az hogy a képein nincs senki az azt jelenti lehet hogy a fotóit nem a Facebookra teszi hanem egy albumba azt meg a neten senki sem látja