Szerintetek ha az albérlet tulaja bejelent, és az albérlet a tartózkodási hely a lakcímkártyámon, akkor kell a parkolásért fizetni? (tudásbázis)
8. f8db0709b8
2009. dec. 12. 07:02
Unokatesómék saját lakásban laknak és bérletet kell venniük,mivel ott csak fizetős parkoló van!Ha nincs bérlet, büntetés!
7. simple (válaszként erre: 2. - Mindy1982)
2009. dec. 11. 19:43
Én úgy tudom állandó bejelentett lakcím kell. Plusz az autónak az üzembentartója te kell hogy legyél. Ezt a két dolgot egyeztetik, hogy ténylegesen ott laksz-e valamint ténylegesen te használod az autót amire kiadják a matricát.
6. Mindy1982 (válaszként erre: 5. - Mindy1982)
2009. dec. 11. 14:52
...vagyis az önkörmányzatot!
5. Mindy1982
2009. dec. 11. 14:17
Köszi szépen, szerintem is esélyes, hogy állandó lakcím kellene...
Akkor megkérdezem az okmányirodát! :o)
4. marc§ika
2009. dec. 11. 14:12
nem kell fizetni,ha ahhoz a címhez nincs másik autó bejelentve.Tuti hogy nem kell.de lehet hogy csak állandó lakcímnél ezt nem tudom biztosra...
3. fecbb24fe2
2009. dec. 11. 14:04
abban az esetben, ha a lakáshoz nincs másik kocsi bejelentve, és az okmányirodából, ahova eddig tartoztatok átjelented a kocsit (aminek neked kell lenni az üzembetartónak), hogy mostantól az új címre fizeted a súlyadót. mármint ahhoz az önkormányzathoz, ahova az új címed szól.
de azt nem tudom, hogy tartozkodási hely is elég-e, szerintem nem.... javaslom hívd fel a kerületi okmányirodát.
2. Mindy1982
2009. dec. 11. 13:54
Ahova költözünk parkoló övezet, és szeretnénk a parkolási díjat elkerülni... elég, ha tartózkodási helyként van megjölve az a cím?
Előre is köszi a segítséget!
1. Mindy1982
2009. dec. 11. 13:53
Szerintetek ha az albérlet tulaja bejelent, és az albérlet a tartózkodási hely a lakcímkártyámon, akkor kell a parkolásért fizetni?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szép nő tartózkodik a légkörödben kevesebbnek érzed magad?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Közjegyző törvényre hivatkozva kérheti-e, hogy a kiskorú gyermek ne tartózkodjon az irodájában?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Ha valaki külföldön tartózkodik, bevonják a személyit és valami biztositást kell fizetnie?
- Kapcsolat elején mennyire normális az ottalvás, férfinél való tartózkodás?