Ha egy szép nő tartózkodik a légkörödben kevesebbnek érzed magad? (beszélgetős fórum)
ez aranyos poén, tetszik :)) viszont az a beszólás.. de legalább hasznosítani tudtad, előnyödre fordítottad és ez jó :)
most legalább már van cicim, és mindenki azt mondja, hogy szép arcom van, de ezeket a traumákat nem lehet elfelejteni sajnos.. nekem tetszett egy fiú az egyetemen, aki később szerencsére a párom is lett, láttuk már egymást az összejövésünk előtt is világosban, viszont egy buli után ismerkedtünk meg jobban.. utána reggel féltem attól, hogy csalódni fog a kinézetemben.. :)
Ja és sulibuli után egy fiú akivel táncoltam a mikulás bulin sötétben,miután másnap meglátott világosban azt mondta jól állt nekem a sötétség.
Azóta ha nagyon poénos szeretnék lenni és randevút kér tőlem egy férfi,akivel szórakozóhelyen ismerkedtünk meg mindig elsütöm,hog nem félsz,hogy fényre csunyuló lány vagyok? :)))))
Mindig jót nevetnek rajta.
Engem egész általános iskolában csúfoltak az alkatom miatt,elől deszka,hátul léc voltam.
Főként a nincs mellem szöveg ment.
Azóta persze minden megváltozott...
Te is még rengeteget fogsz változni,hidd el.
Keress olyan dolgokat,amitől elégedettebb vagy magaddal.Pl egy jól megválasztott ruhadarab,új frizura,smink...
Hidd el,ha másképp gondolkodsz magadról a világ is kinyílik előtted. :)
a 'régebben' még a boldog kisgyerekkort takarja nálam, 22 vagyok :)
az egész a kamaszodással kezdődött, pattanások, szemüveg, fogszabi... egyszer utánam futott egy fiatalabb fiú az utcán, kérte, hogy forduljak meg, aztán rám kiabált, hogy fúj de ronda! most már hiába nincs se fogszabi, se szemüveg, se pattanások, az érzés még bennem van. még egy dolog volt, ami csak pakolt egy rakást arra a fenenagy önbizalmamra, mikor a volt párom megmondta, hogy én nem vagyok szép, csak aranyos. azóta kb elbújnék a világ elől is..
És régebben nem volt ennyire kisebbségi érzésed?
Történt valami,ami ezt kiváltotta?
Nem,de ha bemegyek valahova,felmérem ki az aki nálam jobban néz ki és kinél nézek én ki jobban. :)
Ha az átlagnál csinosabb vagyok,akkor jól érzem magam.
A légkoromben tartozkodo no,ha tényleg szép es a bajossag,kedvesség sugarzik belole,és nem feltunoskodik butan,akkor nem,hogy kevesebbnek érzem magamat,hanem én is megcsodallom!
Viszont,ha valaki szép és buta a megjelenése,attol ideget tudnék kapni!
Ilyenkor sokkal tobbnek érzem magamat nala!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Közjegyző törvényre hivatkozva kérheti-e, hogy a kiskorú gyermek ne tartózkodjon az irodájában?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Ha valaki külföldön tartózkodik, bevonják a személyit és valami biztositást kell fizetnie?
- Kapcsolat elején mennyire normális az ottalvás, férfinél való tartózkodás?
- Békainvázió a falunkban, kertben már nem lehet kint tartózkodni a gyerekekkel. Mit tehetnék ellenük?