Kapcsolat elején mennyire normális az ottalvás, férfinél való tartózkodás? (beszélgetős fórum)
Van kalapja nimcs kalapja..
Ha kellesz az a baj, ha nem akkor az. 😵🥴
Mondjuk a csador meg a 3-400 lájkot vonzó kép/stílus között igen nagy a szakadék. 😂 Ha pasi lennék és a csajom ilyen képeket rakna ki magáról én is a körmére néznék...
Nem tudom megérteni az ilyesfajta feltűnési viszketegséget.
kóros féltékenység :
Olvasgass a témáról !!!
Addig térj észhez és szakíts, még bele nem szeretsz teljesen ! Ha ő szeret beléd, egy perc nyugtod nem lesz ! Remélem, megverni, megfenyegetni nem fog ! Ki tudja, nála ez meddig fog elfajulni ?
Hány évesek vagytok ?
Ha már az ismerkedési szakaszban viták vannak és látod, hogy ez is meg az is probléma, miért nem vetsz véget neki?
Az ismerkedési szakasznak teljesen másról kellene szólni..
Akkor neked nem is a lényeg, hogy ott aludj e, mert mit szólnak a szomszédok, hanem teljesen más.
Miért nem ezt kérdezed akkor?
Úgy tűnik, ez a férfi egy nagyon féltékeny típus. Figyeld a jeleket !!! Ha azt várja, hogy próbáld magad mellett tartani, mikor el akar menni a haverjaival, akkor ő is ezt teszi, mikor Te akarsz a barátnőiddel elmenni. És ez csak fokozódni fog. Majd nem is enged sehová elmenni.
Én már most az elején elmenekülnék, nemcsak a 22. hozzászólásod miatt, hanem az egész történet arra utal, hogy ez a pasi nem fog boldog életet biztosítani egy nőnek sem. Ki akar sajátítani magának !
Áááá, amikor a férjemmel ismerkedtem, akkor én is sokszor örültem, hogy ma suli van, vagy edzés, vagy találkozok haverokkal:DDDD
Ha csak rajta múlt volna, akkor az első naptól éjjel és nappal is együtt lettünk volna...
"Pár találkozás volt, 2. alkalommal felmentem hozzá egy este"
" Eltelt olyan 4-5 hónap, havi 1 alkalommal látott futólag vagy én ő"
Nem jó az, ha elaprózod és csepegteted az infót, mert könnyen azt hihetjük, hogy éppen most találod ki.
Ez az első fórumod ezzel a témával/pasival? Mert nagyon hasonlít egy-két korábbihoz.
Azt írtad nem volt több 3 találkozásnál.
Most meg azt, hogy miért hagytad a haverjaival bulizni.. vagy te inkább barátnőznél.
Nem értem.
3 randi után ilyenek nincsenek. Na meg nagy szerelmi vallomások se.
Akkor meg kell vele értetni, hogy van egy életed és azt is élni fogod. Vannak barátaid, akikkel ezentúl is találkozni fogsz, stb.
És ha nem érti, akkor lapát...
Hoppá, hoppá! Vigyázz!
Ha jól érzed magad vele akkor is szabj határokat időben!
Ne hagyd, hogy irányítson!
Ha már most a barátnődre is féltékeny később eljuthattok addig, hogy dolgoznod sem kell majd bejárni. Sőt! Sehova nem kell majd járnod.:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?