Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik? (beszélgetés)
a körömkefét már feltalálták, használni kell, és akkor nem lesz tele az alja semmivel.
Nem mellesleg, egy rövid köröm alja majd mindig koszos, állandóan sikálni kell, míg a hosszú köröm alá max a pizza megy (kis túlzással) :D
hihi :D bocsi :DDDD nem direkt volt :D
jó éjt!
uhh bakker, hát ez ütött! na most vettem be a tabit. :D
Jó éjt! :)
Ajjaj, valaki nagyon ismer.
Ugye, hogy sokat fejlődtem? ;)
Kinek mi. Én fel nem tetetném, te meg gondolom már körülnéztél a hozzászólásaim között, és tudod, hogy dohányzom. Gondolom te nem. ;)
Hát ezen nem fogunk összeveszni. :)
En sportolo vagyok , es pont ezmiatt is , plusz a munkam miatt is dontottem a tartosabb megoldasok mellett. Mukormom van ( nem nagyon hosszu ) , es szemoldok tetovalasom, plusz also szemhejkontur .
Bringaval jarok meloba , a hagyomanyos sminkeles nem kivitelezheto , es naponta ujra kenni a kormeimet se ...
Es nagyon sokan dicserik mindharmat :)
Sztem a tudatos egeszsegrombolas a gaz !!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Mik a leggyakrabban adott keresztnevek mostanában?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)