Szerintetek ezek nagy gondok, ti mit tennétek? (beszélgetés)
Köszi aranyos vagy!
Már tényleg úgy vagyunk hogy mennénk,mert a lakáshitelünk elég nagy és ha ki tudnánk adni abból tudnánk fizetni a hitelt,és a kint meg a kinti fizetésből a kinti életet.
A párom nagyon alapszinten tud,de az mihez lenne elég?
Gyárba?Én gondolom még a kicsivel otthon lennék.A gyerekek is tanulják az angolt a 2 nagy ötös belőle a kicsi most megy elsőbe.
Voltak kinn a sógoromék de 5 hónap után haza jöttek mert állítólag nem kapták meg a gyerekre a családit,vagy ilyesmi.
De tényleg jó lenne ha te tudnál ilyenbe segíteni.
És ha nem jönne össze lenne hová haza jönnünk mert itt a ház.
Nekem nem lenni ki hiányozzon mert a szüleim sajnos meghaltak,a pár rokon vagy barátnő meg ott a net.
De jó,elhiszem hogy szettek ott élni.
z itthoniak,szülők,család azért gondolom hiányoznak?!
Igen azt halottam hogy a nyelvtudása nélkül nehéz boldogulni,munkát találni stb..
Te már alapjáraton tudtál angolul, vagy ezalatt a bő 1 év alatt ragadt rád:-))
Gondolom a párod perfekt beszél.
Ott kinn mit fogsz dolgozni,vagy már melózól?
Mi is kacérkodtunk a gondolattal hogy kimegyünk,de nem tudunk angolul,meg ismerős nélkül aki segíteni a papírokat,albérlete,munkát keresni,intézni lehetetlen:-((
Milyen az élet?
Gondolom könnyebb mint itthon!
Anglia közelében laktok?
Az tök jó,mint a filmekben:-))
Balaton gyerekek voltatok,akkor nem csodálom hogy hiányzik a forró nyár!!
Mióta vagytok kinn?
A párosat ott ismerted meg?
Szia!
Hát igen Angliában kicsit más a nyár:-)
Ilyenkor mit nem adnánk egy kis hidegért aztán 3-4 hónap múlva mikor jönnek a 40ezeres gázszámlák akkor a nyárért nyavalygunk,sose jó az embernek ami van:-))
Jó éjt,hulla vagyok,ezt az itthoni kánikulát nagyon nem bírom:-(
Szép estét!
Nagyon szépen fejlődik a kisfiad.
Már 1 év után nem híznak,nőnek olyan ütembe,szép is lenne:-)))
Persze más minden gyerek és nekem a pici a 4.k,nem a 3.k!
Próbáltunk már mindent de nem alszik el az ágyában,csak a miénkbe és úgy tesszük át csak miután felébred enni már ne alszik ott csak velünk.
igen a fejlodesi norma szerint tokeletes a babad merete egy evesen.amugy meg ha picit le lenne maradva sem lenne tragedia,oviba,suliba ugyis behozzak a lemaradast,meg aztana genek tehetnek barmirol,nincs itt semmi baj,ne parazz,csak legy mindig resen!ha lenne egy negyedik babatok,hidd el ovele meg megint mas lenne a dolog:) a koztetek valo alvasrol viszont tudod mivel tudod leszoktatni,hatalmas kitartassal,igen is az o agyaba es akar mennyire cirkuszol ne engedj neki,folenybe lesz,Te legy erosebb,ne engedj,amig nem hatarozod el magad,ki is fogja a draga hasznalni,amig csak lehet!Figyelj van egy storym!!
-Apa vegyel nekem Toy storys agyat,mondja az apa jo veszek neked,de csak akkor ha megigered Anyanak,h nem nyustolod tobbet es hagyod aludni,es a sajat agyadba fogsz aludni,es ott is fogsz kelni.
A gyerek igert fut fat,masnap megvette neki az apja a Toy storys agyat,osszerakta,hajaj orult neki mint allat,egy napig az volt a sztar meg a delutani alvaskor is kikuldott minket,h oneki most uj agya van,es nem kell neki se Anya se apa melle,menjunk ki,ha felkel fog nekunk szolni.na igy is lett,felhuztuk enki a zuj toy storys agynemut,uj toy storys neki az isten is,masnap hova feszkelte be magat,mint aki jol vegezte a dolgat????
persze,h koztunk a kis sajtkukac.
erre az apja,figyelj Domikam ,nem kell neked az az agy,a gyerek hat nem ,az szar nem alszok benne,
huu nagyon rosszul esett az apjanak,lattam felig a szemebe,h majdnem kijonnek a konnyei,nagyon fajt neki.Erre fogta magat a parom felkelt,hozta a csavar huzot szerszamokat es neki alt szetszedni az agyat ,mondvan ha ez szar ezen draga gyerekem nem fogsz ugralozni sem ha aludni nem vagy kepes benne.erre a gyerek ul meg van rokonyodve,ordit,h ne szedje szet mert az az ove,es oneki az kell,na nem hagyta magat a parom szetszedte,egesz ejjel nem hagyott minket,h rakja ossze az agyat,nem rakta,nem szolt hozza akkor semmit.masnap odamegy a gyerek hozza,apu rakd ossze nekem az agyat,abba akarok aludni enkem vetted,na azota semmi gond,vagy szazszor elmondta,h ugye nem fogjuk szetszedni tobbet soha az o agyat:) es szepen mindenfele macera nelkul elalszik benne.tudom nalatok meg pici a legkisebb,de ha mondjuk ugy altatnatok el,h meseltek neki akkor sem maardna el a sajat agyaban??
Köszönöm,aranyos vagy!!!
Örülhet a kicsikéd hogy ilyen anyukája van!
Mi már nem szopizunk,tápi van és ez az alvás is mosd kezdődött hogy nem alszik el a sajátjába.
Az evése remélem hogy normalizálódni fog!
Azzal biztatom magam hogy 1 évesen 80cm és 11kiló így szép nagy baba,baj nem lehet!
Szia!
Köszönöm a nyugtató szavakat.
Próbálok kísérletezni és egy kicsit átverni hátha sikerül.
Én is emiatt aggódok egy kicsit mert nem lehet a fogára fogni mindent.
Persze vannak 1 évesek 8-10foggal azzal már lehet harapni:-),de van aki mint te is írod 2 foggal is szépen eszi a darabosat.
Remélem minél előbb rendeződik minden!!
Szerencsére minden gyerek más, és nincs rájuk általános recept.:)
A kisfiad, ahogy leírtad, megfelelő súlyú, magasságú (ez persze öröklött dolog, nyilván alacsonyabb szülőknek nem lesz 2 m-es gyerkőce és fordítva).
A tápszer evéssel semmi baj...ha ez fedezi a tápanyagszükségletét, és jóllakik vele, miért is ne ehetné. A nagyobbik lányom még másfél évesen is kérte reggelire, vacsira.
Egyéves korban már többféle étellel lehet próbálkozni, ha nem kéri, egy darabig ne kínáld, majd újra elő lehet venni.
Viszont túl lehet járni az eszükön. Bébiételes üvegbe rakd a főzeléket, (levest szétfőzött tésztával, sárgarépával, krumplival, joghurt, túrókrém, krumplipüré egy pici szafttal) bármit amit készítesz neki, lehet, hogy így elfogadja. Ilyen idősen mindkét lányomnak két foga volt, a virslit mégis imádták. Egy félbevágott darabbal kísérletezhetsz.
Tény, hogy nem fog egyik napról a másikra menni, kitartás!
Persze, éjszaka szerintem nem is való más.
Sok sikert!:)
Ezeket még nem próbáltam,de kifogom.
Végül is este,reggel jó a táp az ebédre a húsis főzi,szerintem a puding is táplál,de ahelyett megpróbálom amit írtál.
Hajnal 2-3-kor mikor felkel egyértelműen csak tápszer, nem fogok kanalazni így is eléggé felébred!
Turmixolva próbáltam neki,de úgy sem.
A túró sem örülök hogy a puding és a joghurt megy neki!
És ha csak reggel-este kapna tápot, a többi meg rendes étel lenne?
Tejpép helyett esetleg: 7 gabonás pehely (Milupa), zabkása, Sinlac...?
:-)))
Akkor fogjam be a szám!
További ajánlott fórumok:
- 18 után nem akarok enni, de ha nagyon megéhezek mit egyek?
- Túl jó gyerek, kis/nagy gondokkal
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Mit tehetek ilyenkor?Pár éve nagyon megviselnek ezek az esetek
- 11 éves kislányt korrepetálok. De az olvasással nagy gondok vannak. Hogy tudnám gyorsan és jól megtanítani olvasni?