Szerintetek ez milyen diéta, és meddig lehet betartani? (tudásbázis kérdés)
Borzalmas, unalmas, egyoldalú, íztelen.
Ilyenkor miért nem mondják, hogy "bezzeg az olasz, a francia konyha"???
Ez szerintem emberkínzás lenne. A fehérje jó, csak önmagában nem elég. Egyél változatosan. Akkor már inkább 90 napos diéta. Ott mindent meg tudsz enni, meghatározott napokon. Plusz ott van a sok gyümölcs és zöldség amit megehetsz. Emellett persze kellene mozogni valamit, hogy tartós is legyen az eredmény. Én jan 1én kezdtem a 90naposat, és fogytam 7kgt eddig. Még három és abbahagyom, de minden héten fogok egy nap gyümölcsnapot tartani. És zumbázok mellette, heti 3-4x.
SzVSz.
csak tojáson, túrón és tofun élni minden áldott nap... háááát
egyoldalú étkezésnek sosincs jó vége
ha ennyire nem szereted magad, csak hajrá :(
Bár végülis... Nem biztos. A 3 tojás, 25 dkg túró jó laktató, és mennyiségre sem kevés.
A tofut meg nem enném semmi pénzért.
hát,aki csak otthon vegetál annak lehet elég :S
nem tudom elképzelni ezt 1 hétnél tovább pl egy dolgozó ember esetében,plusz alig tartalmaz olyan dolgot amire szükség lenne
Úgy nézem fehérje-féle diéta... De csak ennyi?? Ez nagyon kevés a szervezetnek! :S
Max 1 hónapig tudnád tartani, hiába fehérje, először izomból veszítenél, na meg zsírból, de főként vizet! Én ebben nem hiszek!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Melyik diétát könnyű betartani, de hatásos?
- Hétvégén is olyan könnyű betartani a diéta szabályait?