Szerintetek ez elképzelhető? (beszélgetés)
Hát nem család az biztos.
Sógornőm agyon-diplomázta magát, aztán szült gyors egymás utánban 2 gyereket, a babysitternek -legalábbis én így mondom- nem hogy nem beszél a gyerekekkel, a testi szükségleteiket sem ő látja el.
Csak szó szerint egy rendszerben halad: diploma-pipa, férj-pipa, 2gyerek-pipa. Most meg éli világát, hegyet mászik, vadvízi evez, vitorlázik... mert megérdemli, mert elérte a céljait.
Bátyám, hogy a babysittert és felesége hobbijait finanszírozza gyakorlatilag bőröndből él, egyfolytában úton van és hajtja magát. Ő annyit van otthon, hogy a mosatlan ruhás bőröndöt kicserélje a tiszta ruhás bőröndre -természetesen bejárónő gondoskodik erről is.
Na én is mindig felteszem a kérdést: az ilyeneknek minek gyerek???
"Természetesen" mindkét gyerek hihetetlen viselkedési problémákkal, zavarokkal rendelkezik :(
Lehet bekaptok ezért, de sajnos van ilyen :(
nem is kevés, hogy alig szól a gyerekéhez, még ha az sír, akkor sem.
Látom a saját szememmel, hiszen olyan helyen dolgozom, ahol sok szülő fordul meg.
Hiába sír az a gyerek, szót nem szólna hozzá, inkább nézi mit csinál a többi ember, vagy esetleg néha rákiabál, hogy hallgass!
Nekem a szívem facsarodik meg ilyenkor :(
Milyen felnőtt válik az ilyen gyerekből?:(
Lehet ez a kevesebb a szülők közül, de ha ilyeneket beleszámolnak a statisztikába, bizony nem javít, csak ront a helyzeten :(
....de akkor az már nem is család, és akkor minek szülte meg, ha napi párpercet tölt el vele.
Nekem azok voltak a legszebb évek amikor egészmap velük játszhattam, olvastam, társasoztam velük, és az ebédet, vacsorát is együtt készítettük. ezek olyan felejthetetlen szép emlékek. Milyen lelkivilága van annak a szülőnek aki csak a testi szükségleteit látja el a gyermekének?
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mennyire életszerű és elképzelhető?
- Ha gimnáziumba esti képzésre (érettségi) járok, akkor a munkaügyi központ elképzelhető, hogy támogatja valamilyen formában?
- Szerintetek elképzelhető, hogy a láztól legyen izomlázam?
- Fülbevaló betételénél elképzelhető, hogy egy akupunktúrás pontot érintünk?
- Mi lehet a gond? Kisebb felfázás esetleg komolyabb? Elképzelhető hogy beképzelem?