Szerintetek érdemes venni elektromos seprűt? /azt hiszem Swivel Sweeper a televízióban reklámozott neve/. Bár mintha a Praktikerben is látt (tudásbázis kérdés)
Praktikus, jól kitalált kis szerkezet.
A kis porgyűjtője hamar megtelik, de az könnyen és egyszerűen üríthető.
Az akkuegysége 4 db AA-s címkézetlen ceruzaakkut rejt, amik nem bírják túl sokáig. A töltőn egy piros LED található, ami csak a töltés tényét jelzi, a feltöltött állapotot nem!
A műanyag részek gyenge minőségű, fröccsöntött anyagból készültek. Nálunk a nyél párhetes használat után középen a műanyag toldásnál eltört.
Tipikus 'olcsó hús' eset ez a termék is.
tényleg nagyszerü találmány mindenkinek ajánlom. könnyü, és gyorsan és nagyon hatékonyan szedi össze a nem látható port, és minden fajta nem oda illő dolgokat. szuper és nem kell össze szerelgetni a porszivót, huzigálni a zsinórt össze vissza.
szóval aki teheti az ne sajnálja a pénzt, mert könnyit ezen a fránya háztartási munkán sokat.
Végre hozzájutottam egy aksis seprűhöz.
Megígértem, hogy leírom a véleményemet, hát íme:
nagyon meg vagyok vele elégedve, gyorsan megy vele a takarítás.
Kipróbáltam egy alapos porszívózás után-mikor már véleményem szerint csillog-villog minden-s átporszívóztam a szobákat mégegyszer a seprűvel.
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen rengeteg port, hajszálat stb. összeszed még,a porszívózás után.
Mindannyiotoknak köszönöm a reagálásokat:)
Minden jót:)
Köszönöm a segítségeiteket.
Venni fogok, és írok, hogy vált be.
Szép napot::)))
Látom,Siklóson élsz,én Pécsről írtam Neked.
Ebből következik,ha szeretnél ilyen szerkentyűt,akkot nézd meg a Baumaxban,és talán a praktikerben. Máshol én sem láttam megfelelő minőséget. Nagyon jónak tartom,ami nem elektromos,csak sajnos amikor én akartam vásárolni,akkor nem kaptam.
Ha elektromosat veszel,vigyázz nagyon arra,hogy mindig tartsd be a használati utasítást az aksival kapcsolatosan.
Én már a másodikat koptatom,nagyon jól bevált amolyan mindennapos rendcsinálásra. Természetesen a porszívót nem helyettesíti,ha nagytakarítást akarsz csinálni.
Nagyon jól felszed minden bolyhot és port,csak nem mindegy,melyiket veszed.
A legjobb a 2-3 kefés. Nem ajánlom a 4-5000 Ft-os készüléket,amit pl. a TESCO-ban is árulnak,az túl gyenge.
Én a Baumaxban vettem nemrégiben egyet,az akciósan volt 12000.
Persze,van ennél olcsóbb is,ami szintén jó.
Szia!
szerintem nagy szar az egész!!!
Szerintem nem ér semmit!
ne vedd meg!!!
A vége lemaradt: Mintha a Praktikerben is láttam volna.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy tényleg könnyebb-e vele a takarítás, s hogy valóban szuperül összeszedi-e még az apró bolyhokat is::))
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- A reklámozott elektromos rovar- és rágcsálóriasztó mennyire hatásos?