Szerintetek elhamarkodottan szakítottam? (beszélgetés)
"A naponta találkozásokat felváltotta a három naponta. Ezt felváltotta az öt naponta. Majd jött a heti egy, az is este 9-kor, 11-ig.
Ezután jött az, hogy már nem is írt."
---------------
A heti egy pásztorórát már nem nevezném kapcsolatnak...
szerintem esetleg írj neki, hogy ha megfelelő elköteleződéssel tud majd a kapcsolatotokhoz állni, akkor jelentkezzen. Így legalább tudod, hogy mindent megtettél és nem eszed magad tovább.
(Attól félek amúgy, hogy a múltkori "hogy vagy" amire reagáltál és ő aztán nem, az véletlenül félre ment, másnak szánta :( ).
Nem vagy már tini, légy férfi!
Ennek a csajnak nem kellettél !
Tudjátok, a legnagyobb kihívás elfogadni,hogy a döntésem valóban helyes-e?
Ha Ő dobott volna ki, már lehet kezdenék jobban lenni, de mivel én tettem, újra és újra jön egy gondolat, hogy lehet Ő ezt a szakítast nem akarta, és elengedett emiatt.
Közben lehet várná hogy meggondoljam magam
Annyira mind1 ez.
Jó se volt, hazudott, hülyének nézett, stb...
Igazatok van. Köszönöm a tanácsokat. Mindegyikőtökében van igazság.
Sajnos túl vak voltam, es biztos még az leszek pár napig.
Persze, csak hát mikor az ember szerelmes nem gondolkozik racionálisan.
Hiába diktálja a logika az ellenkezőjét, mikor Te még vágy arra hogy talán majd most kifakad, hogy nem akar elvesziteni, es tegyunk mindent jova, de ilyenkor is mar leszar....
Nem érzed úgy, hogy ezzel a nyavalygással lejáratod magad nála? Semmi férfiasság nem szorult beléd.
Egyébként miért írogattok? Hol lakik, az ország túlsó felén? Beszéljétek meg személyesen, akkor láthatod a reakcióit is. Bohócot csinál belőled, te pedig házhoz mész pofonért, ha írogatsz.
Rámírt.
Azt kérdezte : hogy vagy?
Én megkérdeztem, hogy mióta múlt el a részéről a szerelem.
Azt felelte bármennyire nem hiszem el, nála nem változott semmit.
Azóta nincs fent, pedig kérdeztem, hogy Ő hogy van.
Nem, nem opció. Aki nekem fontos arra jut időm.
Keress másik lányt! Én ha helyedben lennék az "átmeneti időre" qrópajtinak megtartottam volna.
De nem kell rám hallgatni, én ilyen genyó vagyok e téren.
6 hónap után még meg kellene veszni a másikért.
Fodrászat ide vagy oda, ő nem szeretett téged.
Ne bánd egy percig sem hogy ki mondtad a végét!
Veled lett kimondatva hogy vége. Ne bánd...ezt a szerepet is osztja az élet néha.
Jobb most mintha majd pár év múlva válással végződne az érdektelensége.
Fel a fejjel és előre. ☺
Miért mondta hogy szeret?
Hat azért, mert a lányok mondanak néha olyat, ami nem igaz :) vagy mert sajnáltam, és azt hitte, azt érezte hogy így azért csak könnyebb lesz. Hogy szeret, de ugye a fodrászat meg a sorozatok.
Eltelik pár év, és majd néhány csalódás után Jön olyan nő, akivel természetes lesz minden, és nem lesznek olyan kérdések, hogy miért nem ír már, mert azonnal fog írni.
Volt olyan férfi, akivel ugyanezt csináltam én is. Mert egyszerűen csak egyszerűbb volt sunnyogni mint megmondani, hogy hagyj békén. Inkább nem válaszolok, ha igen, abban Se sok köszönet van, hátha megunja. Szakítani nagyon nehéz. Szégyen vagy nem, de ez van.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?