Szerintetek egy 1 órás capoeirával mennyi kcalt lehet elégetni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Utánanéztem, 1 óra capoeirával 500 kalóriát lehet elégetni. Gondolom ez csak egy átlagos érték, testalkattól függően, egyénenként és intenzitástól függően változik. Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy edzésen ömlik rólunk a víz :) jól lehet fogyni vele és szépen átformálja a hasat, csípőt, combot, feneket :)
Hali
órával mérve, 1 órás Czanik féle capoeira, az én 69 kg-al, nagyon odarakva magam, ennyit égettem le): 356 kcal és 44 gr zsir!!! :D
Nekem nagy átlagban megvan az 1 kg minusz hetente
persze van a bestagnálós időszak, de azért én ennek nagyon örülök, hogy azért csak potyorászik
heti 2-3 torna hol ilyen hol olyan, és kb. 1200 kcal és 120 ch tartom naponta
1 óra torna (gimnasztikát találtam) 483 kcal leadás
most találtam, persze ez egy átlag!!!
de igy az ember akkor kb-ra tudja, hogy mi merre hány méter :)
Hát igen:)
Végül is nem is olyan nagyon fontos, csak kivi voltam rá!
Én fogyok tőle az tuti:)
Imádok itthon ugri-bugrizni:) nekem hatásos:)
először utáltam itthon, egyedül is, uncsi is, de 2-3 hét alatt megszerettem,most már nem is tudnám elképzelni hogy ne tornázzak
persze ha lenne itt a közelben valami eljárnék....de nincs....ugyhogy marad az itthoni torna...
oké
persze szerintem ez egy átlag statisztikán alapul, nem is az a lényeg, hogy most pontosan mit tudom én 1 óra capoeira=432 kcal
hanem hogy kb. mégis mennyi:)
És kaptam az előbb egy privit, hogy az összes Czanik dvd-nek tudják a kcal égetést, hogy mennyi, majd küldik
kivi leszek, hogy kb. tényleg mennyi...
IMÁDOM igy kiabálva!
ki kell próbálni!
nekem a Czanik féle van,amelyikbe a Dukai is van
pörgös, jó a zene, én mondjuk imádom Czanikot is, nagyon jól néz ki,nem hátrány a torna közben, hogy még a szemem is legeltetem:)))))
na de komolyan, 1 órás: bemelegités, aerobik, erősités, haserősités, és nyújtás
azt hittem meg fogom unni mint RR, sajnos azt nagyon meguntam, csak néha veszem rá magam, de ezt már hónapok óta csinálom:)
nekem bejött, nem mindenkinek fog, miért is, hisz nem vagyunk egyformák, azért mondom tényleg kikell próbálni!
Nekem a végére, csöpög a fejemből a viz, csurom vizesek a ruháim:)
Az a jó benne, hogy nem állandó magas intenzitáson dolgozol, hanem mindig van pihenő, persze ez a videóból nem látszik.
Én a szomszéd kímélése miatt csak egyszer csináltam, de még bármi lehet, ha lezajlik a mostani 1 hónapos tervem, hátha február 15-én még nem lesz futóidő.
De az a lényeg.És a baj hogy Mo-n nem ismerik túl sokan és mivel táncolva fogyhat az ember és szórakozva nem pedig unalmas tornákkal ezért tűnik annyira hihetetlennek.Monjduk hogy jó nem éget 1000 csak 600-at.Nem mindegy?A lényeg a mozgás és az is hogy élvezzük.
Régebben is kipróbáltam de nem csináltam intenzíven viszont most már igénylem a mozgást én aki sosem voltam egy sportember.Szerintem ez a lényeg,megszeretni a mozgást.
:-D
Majd kíváncsi leszek az eredményeidre!
Én most egy nem ugrálós és hatékony tornát csinálok, aztán jön a tavasz és a futás.
Kicsit offolok, ez is szuper jó:
További ajánlott fórumok:
- Hány kalóriát kell elégetni egy kilónyi súly leadásához?
- Szerintetek kb hány kalóriát lehet elégetni RR add önmagad 2 tornájára, ha végigcsinálod?
- 20 kilométeres (terep) bicajozással (50 perc) kb. mennyi kalóriát lehet elégetni?
- Hány kalóriát lehet elégetni egy Rubint Réka vagy akármelyik fitness edző dvd-jére?
- Bíró Ica - Testszépítés 1. Hány kalóriát lehet vele elégetni alkalmanként?
- Egy órás dvd-és tornázással (pl. ducis Norbis dvd-ék) hány kclal lehet elégetni?