Szerintetek direkt csinálja? (beszélgetés)
Persze, hogy direkt csinálja.
Mi lenne, ha direkt letojnád?
micsoda rettenetes akadályok...:)srác nem akar kapcsit...évek óta évődő szerelmes...teljesen halott ötlet a lány részéről ez a közeledés tényleg...nem is értem...és akkor még te is ott vagy...
honnan veszi mindehhez a bátorságot, h mindezek ellenére mégis csak nyomul meg nyomul....:)én még ilyet nem hallottam...hogy mik vannak manapság márazér..:)
tudja a lány srác nem akar kapcsit
másba szerelmes már évek óta:) hol kibékülnek hol különmennek a csajjal de szerelmesek mint a nagyágyú egymásba:)
ezt pedig a csaj is tudja jól
de a csaj mért alázza meg magát azzal,h. könyörög a srácnak, aki őt csak barátnak tekinti(mint írtad)h. menjen el hozzá?
Tudja a lány, h. a srác nem akar kapcsit?
és miért akar szétválasztani titeket, ezzel nem fogja megszerettetni magát!
talán azért fúr téged a csaj, mert azt gondolja szeretők vagytok?
ezek a GONDOLATOK futottak át az agyamon...ha jól értelmeztem, amit írtál;)
szerintem, beszélj a barátoddal, hiszen ő ismer téged, h. nem vagy olyan amilyennek a csaj akar beállítani!
ebben nincs hasznos tanács...:)ki az akinek lenyúlja egy párkapcsolatra vágyó másik csaj a barátságos barátját és akkor még azzal szembesül, h nincs is igaza...?:)
ilyen tanácsot ki mer adni ugyan manapság?:)
Látom a lelki szemeim előtt. :D
De hátha valaki hasznos tanácsot tud adni gy1-nek. Tőlem ma csak gonoszkodó, pikírt megjegyzések tellenek.
ha a bartod barát akkor el fogja hinni, ha elmondod, hogy mit nem csináltál és azt is amit viszont a csaj mondott. szerintem egyszerűen ne barátkozz (mármint a csajjal) ha megkérdezi elmondod, hogy azért mert nem tetszik neked hogy a hátad mögött mást mond és mesél rólad mint ami a valóságban megtörténik. Egyebet ne tegyél. Ha nagy a szerelem és neki támadsz akkor te fogod a rövidebbet húzni(rövidtávon biztosan)
Ha neki rontasz a csajnak olyan mintha neki lenne igaza.
húzódj vissza. kérdezze meg a barát (ha valóban barát) hogy miért lépsz kettőt hátra. hidd el, ez hatásosabb mintha nekimennél.
Ja, és ha a csaj ezt a hozzáállást folytatja, a srác is hamar rá fog jönni.
tehát így ha lenne egy csajom és a régi barátnőm meg érdeklődne folyton, h dolgozom vagy sem...szóval gyöngy én rosszul lennék ott de azonnal...és úgy leosztanálak örök barátságból, h egy hétig nem sírnád ki...:)
mit keresel ott te már az érdeklődéseddel???:)...hagyd őket békén...új kapcsolat, ne mássz bele...majd ha akarnak keresnek...:)még csak érintőlegesen sem gondolod, h te ott most felső szinten vagy tolakodó és felesleges?:)
tetkóval a bal alsó kar belsejére..."örök baráti hűséggel gyöngy1hez"...:)
a "határőr emlék" fölé...:)
Azonnal csináld ki onnan a csajt...nyomban de tüntesd el mellőle...méghogy veled szórakozik amikor ezer éve a barátod a srác...még ilyet...odatolakodik az életetekbe és romba akarja dönteni a sok szépet amiért te nap mint nap megküzdöttél...:)
tegyél rendet sztem és mutasd meg ki az úrnő a háznál...:)
még ilyet ki is hallott már...:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Mit csináljak szerintetek, ha le akarok legalább 20 kg-ot fogyni, de reggel 8 körül, délben fél 1 körül és este fél 8 körül tudok enni?
- Hogyan csináljam szerintetek a diétámat, ha reggel 8-kor, ebédet 13:30 körül, vacsit meg 19:20 körül tudok enni :S
- Direkt csinálja, vagy csak bebeszélem magamnak?
- A keratinos póthajam leszedése után rengeteg hajam kihullott... =( Szerintetek mit csináljak, hogy mihamarabb visszakapjam a régi kinézetem?