Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat? (beszélgetés)
Sőt,azzal kmezdődik minfen,hogy ránéz!
Be kell kötni minden ffi szemét,akkor nem kezdődik semmi:-)
Mert mi ffiak zeretünk szépeket mondani,flör,tölni az egónk miatt is,de kevés ,aki tovább megy.Nyugi.
Egyrészt kanos,másrészt meg igényli,hogy minél többen legyenek körülötte,különben nem tud megállni az egója a lábán,és összeborul.
Nem felnőtt.Ilyennel nem érdemes kezdeni.
Nem, nem normális az ilyen viselkedés, de...ez még mindig jobb, mintha az ember barátnője lelkizik a kapcsolatról az ex-haverjának.
Ilyenkor mit is lehet tenni?
Mázoljak be egyet a srácnak? Nem ő tehet róla, mert nem ő ment a páromhoz.
Szóval, amikor velem ez megtörtént egyszer, nyomatékosítottam, hogy soha, soha többé ne merje ezt velem megtenni semmiféle volt barátjával.
Ha van valami, beszéljük meg mi. Azóta nem történt ilyen.
Igen.Egy barátnőm így vesztette el a párját, hogy elhitte és engedte, hogy lelkizzen egy másik nővel, mert hogy abban még semmi rossz sincs. Aztán a nő meg volt zuhanva, ezért is vágyott a lelkizésre, és az egyik lelkizés során nem csak a lélekápolás lett, hanem testápolás is.
Egy kapcsolatban élő férfi vagy nő szerintem ne lelkizzen más nembelivel, hanem vagy a párjával, vagy nő a barátnőjével, férfi a barátjával. És az tiszta mindenkinek! Nincs mögötte rossz érzés egyik félnek sem, mint most a fórumindítónak!
gondolom facebookon?!
a tartós kapcsolat titka, hogy a pasid és te soha ne legyetek ismerősök egy közösségi oldalon se
szerintem amit oda kiir az lehet irónikus is, és nem igaz is
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Anyám barátnője a barátnőm