Szerintetek az a nő is ugyanolyan könnyen teherbe tud esni, akinek fáj a behatolás? (tudásbázis)
Ha a behatolás fáj, akkor a "kihatolás" még fájdalmasabb lesz.
Van valami oka, hogy fáj?
Szia!
Én előbb arra koncentrálnék/azt oldanám meg,hogy miért fáj a behatolás???
Nem szabadna ennek fájni....egyáltalán nem...söööttt:)
A fájdalom és a teherbeesés két különöző fogalom.
Attól még,hogy fáj a behatolás vagy az aktus maga,a nemző sperma ha belédkerül,lehetsz terhes.
Nem azt irtam, hogy persze, mindenkepp nehezebben esik teherbe, de szerintem lehet, hogy igen, meg mindig azert, amit leirtam. Ezen kivul, ha valami egeszesegugyi oka van a fajdalomnak, akkor az is fontos lehet.
Egy része valóban fejben dől el, de csupán a rossz szexuális élet nem elegendő a terhesség kiküszöbölésére. Dédanyáink korában nem minden férfi vette a házastársi kötelességet társas cselekvésnek, hanem az asszony lefeküdt, nuku előjáték, a férfi meg végezte a dolgát. Ezért volt sokszor kellemetlen az a kötelesség...mégis szülték a gyerekeket halomra.
Sajnos igen.
Ezért lehet az, hogy akit megerőszakolnak, az is teherbe eshet tőle.:(((
Igen, de az, amirol te irsz, az egy hirtelen "mely" benyomas, szinte sokk a szervezetnek. Ha viszont valaki azon stresszel naponta, hogy a sex nem fog menni, az ugyanugy hathat a teherbeesesere, mint az, amikor valaki nagyon akar babat es azon stresszel naponta, hogy mikor lesz mar babas.
Fú ez mekkora egy.... jézusom nagyon gyorsan felejtsd el ezt a butaságot.
A megerőszakolt nők gondolom nem élvezik a szexet, mégis nagyobb százalékkal esnek teherbe, mert ez a 'mély' benyomás arra készteti a petesejtet, hogy előbb lökődjön ki...pont hogy így tudnak könnyebben teherbe esni...
nincs összefüggés a kettő között,ugyanúgy teherbe eshetsz.
hát szerintem annak a nőnek akinek fáj a szex (ez nyilván hatással van a szexuális életére, párjára) nem feltétlen a gyereken kéne gondolkodnia, hanem azon hogy ezt a fajta problémát hogy küzdhetné le, lelki eredetű v testi oka van a fájdalomnak, mert így a kapcsolata nem lehet teljes értékű, ott meg nem biztos hogy egy gyerek segít... szerintem...
Azért, mert a fájdalom stresszt okoz a nőben, és ez olyan hormonokat termel, ami meggátolja a megtermékenyítést....
Na látod, pont erről a stresszről van szó.... :( Állítólag ez megakadályozza a teherbeesést. Te mit gondolsz erről?!
Igen, mindenhol ezt olvasni.... Merthogy stresszhormonok termelődnek a nő szervezetében, és ez bizony gátolja a teherbeesést. :(
Ha a pasi bejutott már, akkor a kis fickók is bejuthatnak :)
Szerintem nincs koze a teherbeeseshez, max. ha nagyon stresszel a no a fajdalomtol.
Szerintem sincs összefüggés. Mert ha így lenne akkor a nemi erőszaktól sem lehetne teherbe esni. Márpedig tudjuk, hogy ez nem így van. Sőt...
Őőő...hát igen, miért ne tudna?
És ráadásul még a szexet sem élvezi, vagy valamilyen nőgyógyászati gondja van, vagy nem tud eléggé felizgulni a párjára.
Úgy gondolod van valami összefüggés?
Szerintetek az a nő is ugyanolyan könnyen teherbe tud esni, akinek fáj a behatolás?
További ajánlott fórumok: