Hogyan tudnék könnyen teherbe esni? (tudásbázis)
Szerintem úgy,hogy először elvégzel egy alapos testi lelki méregtelenítést!
Mert ha valaki nehezen esik teherbe,-vagy egyentalán nem-annak több oka is lehet.
Lehet hogy nincs az ember felkészülve lelkileg 1 gyermekáldásra,és ezért még nem fog leszületni a baba.Ez alatt nem feltétlenül éretlenséget értek,hanem csak általánosságban írom.
Az is lehet,hogy fel vagy készülve,de a testedben túl sok a méreganyag,vitaminhiány,stb.
De mindenesetre valami oka van.
A legegyszerűbb,ha az ember egy ilyen nagy dolog előtt rendbe teszi magát-testileg,és lelkileg is.
Utána már könnyebben megy ez,lényegesebben.
Ez úgy folytatódik, hogy ahova Isten báránykát adott, oda legelőt is ad.
Hát, nem vagyunk egyformák, és nincs is ezzel gond.
drága
"teherbe" ne akarj esni
ha mindketten Babát szeretnétek, készüljetek fel rá , testikeg lelkileg, egy pár könyvet olvas ki, mielött család alapitásra adod a fejed, és szeressétek egymást...
ha "Isten" is úgy érzi hogy alkalmas -ak vagytok rá, ad nektek Babát...
fogadjátok el ami a feladatotok
a baba várás nem "teher"
hanem egy áldott állapot
Akkor meg ne streszelj rajta és ne gyakorolj rá nyomást ezzel..a sors tudja,mikor sikerüljön,
csak élvezzétek a próbálkozásokat:)
hát...
orvosnál nem volt.de nem is akarom nagyon erőltetni neki.:-(.Szerintem én jobban szeretném az egészet mint Ő
ez ilyen: "fedezest vallalok, 15.000 ft + egy kölyök".
:)))))
További ajánlott fórumok:
- Petevezeték elzáródás - kinek hogyan kezelték? Sikerült utána teherbe esni?
- A legjobb módszerek, ki hogyan esett teherbe - segítség olyan anyukáktól, akiknek már sikerült teherbe esniük, bármilyen módszerrel:)
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Szerintetek az a nő is ugyanolyan könnyen teherbe tud esni, akinek fáj a behatolás?
- Én azt hallottam hoy mensi uán 2-3 nappal könnyen teherbe lehet esni mert a méhszáj még nyitva van.Igaz?
- Lehet endometrózis, ha kétszer is könnyen teherbe estem?