A legjobb módszerek, ki hogyan esett teherbe - segítség olyan anyukáktól, akiknek már sikerült teherbe esniük, bármilyen módszerrel:) (beszélgetés)
Sziasztok!Nekem pontos 29 napos ciklusaim voltak. Amikor úgy döntöttünk jöhet a baba,ez ugyan nem változott,viszont minden hónapban mensi elött 3 nappal már elkezdtem barnázni. Gondolom agyilag vmit "elállítottam" magamban.A 3-dik próbálkozós hónapban csináltam ovutesztet,amivel kiderült,h hiába a pontos 29 napos ciklus,nem a 15.,hanem kb. a 18. 19. napon volt peteérésem! Köv. hónapban a barnázásra elkezdtem szedni a barátcserjét,plusz bízva a teherbeesésben a peteérés után (abban a hónapban is csináltam ovutesztet,szintén 18.napon lett poz.),szóval a 19.naptól ittam a palástfűteát. Rögtön sikerült a baba,sőt ikreket hoztunk össze:),most 31 hetes vagyok!!!
A lényeg szerintem az ovuteszt,mivel 3 hónapig a "szentírásnak" hittünk,miszerint rendszeres,pontos ciklus esetén vonj ki 14 napot és akkor tuti a peteérés.Hát nekem nem így volt,mint azt leírtam,az a 3-4 nap rohadtul sokat számít ha teherbe akar vki esni...Ja és persze a palástfűtea a beágyazódást tényleg segíti!
Kb. két menszez közt, amikor a hüvelyváladék nyúlós, olyankor kell szeretkezni.Én mindig figyeltem, és amikor észrevettem h olyan akkor voltunk együtt, és így lett a kisfiam.Nem tudom, ha hamarabb történik, akkor lehet lány lett volna.
Egyébként nekem is hátrahajló a méhem, de nem vettem észre hátrányát a teherbeesésnél.Pedig az orvos mondta, h nehezen fogok teherbe esni, de nem.
Sziasztok, 3 évet vártam a kisfiamra, szinte minden alkalom után gyertyaállás, lábzsibbadásig, nem használt. (Hátra hajló méhem van)Aztán mivel nem voltam 20 éves, arra gondoltam, ha most sem jön össze akkor elvetem a gondolatát, hogy jöjjön a baba, magyarán lemondtam róla. A következő mensim már nem jött meg.
Amúgy technikailag hátulról készült a kismanó, ez csak a hátra hajló méh miatt volt fontos leírni.
Az orvos tanácsolta, még előtte , és azt is, hogy 20 percig maradjunk úgy. Nekem a gyertyaállás jobban tetszett, de annál az alkalomnál nem is alkalmaztuk. Szerintem a lelki felszabadultság segített.
Sziasztok!
Nekünk 7 hónapig kellett próbálkoznunk, hogy sikerrel járjunk. Most van a pocakomban egy 13 hetes Bogyóka. :)
Mindig azt gondoltam, hogy majd nekem is hosszú éveket kell küzdenem érte, mert az én szüleimnek 5 évet kellett várniuk rám és átélni mindenféle kellemetlen beavatkozást... A párom szüleinek ugyanez 4 évükbe került. Fogalmam sincs, hogy ennek van e köze a genetikához, de biztosra vettem, hogy nekünk sem lesz egyszerű.
Ehhez képest a 7 hónap nem is sok.
Tavaly decemberben hagytuk abba a védekezést. Márciusban sikerült eladnunk a lakásunkat, így áprilisban költözködtünk. Akkor nem is bántam, hogy még nem jött össze a baba, mert nem nagyon tudtam volna segíteni a költözésben.
Most már azt gondolom, hogy tudta az én kis Bogyókám, hogy mikor kell jönnie.
Júniusban elmentünk Görögbe nyaralni. Ki kellett heverni az előző hónapokat.
Én nem tudok különösebb praktikákkal szolgálni, de biztos vagyok benne, hogy a környezetváltozás, a nyugalom és, hogy csak egymással törődtünk, meghozta az eredményt. :)
A gyertya állás amúgy szerintem is hatásos. Unokanővéremnek ikrei lettek a módszerrel. :)
Szia :)
Persze, ebben 100%.-ig igazad van, ami megtapad, az nagy valószínűséggel ott is marad :)
Én már nagyon szeretnék zebra csíkos tesztet látni,hát remélem nem várat magára sokat a baba :)
És nagyon remélem Nektek is sikerül-ezt szívből kívánom :).
Majd írj a fejleményekről :)
Sziasztok!
Mikor mi eldöntöttük, hogy jöhet a baba másfél évet kellett várjunk, hogy tényleg összejöjjön: munkahelyi stressz, egyetemi vizsgaidőszak, de most lassan már két éves a kisfiam. Most, hogy szeretnék másodikat és már 3. hónapja nem jön össze kétségbe vagyok esve, hogy miért nem, hisz nincs már vizsgaidőszak, lediplomáztam, akkor meg mit stresszelek? Első babánál megvolt a gyertyaállás, párna-fenékalá-polcolása, ezeken vihogás, mindenféle akrobata-pozitúra, szóval végül nem tudom, hogy melyik segített. Most még az elején vagyunk, de remélem, hogy most nem kell majd másfél évet várnunk. Néha azt nem tudom, hogy mennyiben befolyásolja a teherbeesést, hogy a fiamat azért csak kell emelgetni, elkerülhetetlen, hogy kivegyem az etetőszékből, kiságyból, fürdőkádból, vagy beültessem a kocsiba stb. Többen azt mondják, ha valami megtapad, az az ilyentől nem fog "elmenni". Hát bízzunk mindannyian a legjobbakban, akik dolgozunk az új családtagon :-))
Sziasztok, Lányok :)
Itt vagyok, bocsika, csak annyi a teendő, hogy győzöm bírni...
-szóval én vettem ovu-tesztet, csináltam 3-at, mind a három 2 csíkos lett, nekem 41 napos ciklusaim vannak,most járok a ciklusom20. napján.A teszteket 3 napja csináltam, mind a három két csíkos lett, és mellé csinmáltam egy valentin terhességi tesztet, a legérzékenyebbet, 10-eset, és nagyon halványan, de jkét csíkos a ciklusom 20. napján...-tehát eredetileg ,még nem is kéne lennie peteérésemnek, annak csak most 7-én kéne...-szóval akkor ez most mi???
Várom a válaszokat :)
Sziasztok!
Én pont ugyanezt a módszert olvastam az egyik honlapon. :D A gyertyaállás sokat segít még azoknak is, akiknél minden rendben.
Mindenképpen írunk, ha sikerült ezzel a módszerrel.
:D
Mi is kb 4 hónapja próbálkozunk.
Örülök hogy a módszernek ekkora sikere van:DDD
Akinek összejön feltétlen szóljon ,hogy örülhessek vele:-)
sziasztok
mi a második babát probáljuk összehozni pár hónapja. Az első hivatlan vendégként toppant be, a kisteső meg nem akar összejönni. Az itteni tapasztalatok alapján mi is a "kékestúrás" történetet, remélem összjön:)
Sziasztok, újra itt vagyok, csak eltűntem egy időre :)
Minerva, remélem minden ok-s lesz (de hát miért is ne lenne az, igaz?)-és nem kell izgulnod többet az egészséged miatt-egyébként szerintem is a gondolataink tesznek minket beteggé..-szóval gondolkodjunk pozitívan :)
Mellrák:-(
Szerencsére ma már tünetmentes vagyok. Azt, hogy ez meddig lesz így nem tudom,de remélem,hogy még több tiz évig:-) Ha rajtam múlik akkor nincs baj. Ha beleolvastál akkor látod,hogy nem adtam magam könnyen és a pozitív gondolkodás mindenben segít.(akár baba proyektben is)
A napló elejét a többi beteg ember társamnak írtam ,segítségül és bíztatásul. Remélem sokan erőt meríthetnek belőle. No de bocs az offért.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?!
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!
- Sikerült már valakinek bármilyen módszerrel RÉGI hegeket eltüntetni/jelentős mértékben elhalványítani?