Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A legjobb módszerek, ki hogyan esett teherbe - segítség olyan anyukáktól, akiknek már sikerült teherbe esniük, bármilyen módszerrel:) fórum

A legjobb módszerek, ki hogyan esett teherbe - segítség olyan anyukáktól, akiknek már sikerült teherbe esniük, bármilyen módszerrel:) (beszélgetés)

1 2
48. agis
2011. aug. 4. 19:04
En a mint barmiluen modszerre gondoltam, bar eleg osi es miota rajottek semmit nem fejlesztettek a technikan, es ez nem mas mint a kozosules:)
47. Vivci
2011. aug. 4. 18:59
csajok,itt nem a szexxel van gond,hanem epp az hogy azutan volt ver...es nem tudom hogy miert...mar 10eve vagyunk egyutt,de csak a babaprojekt ota volt ez...
2011. aug. 4. 18:28
Mondanám, de nem merem :DDDDD
45. agis
2011. aug. 4. 18:12
Szex???
44. Vivci
2011. aug. 4. 18:10
hello!lenne egy kerdesem,es nagyon orulnek hogyha valaki tudna nekem valaszt adni ra,mert nekem nem sikerult megvalaszolni.Arrol van szo hogy,mar egy eve probalkozunk a parommal de a baba meg nem akart osszejonni eddig.Ez ido alatt volt hogy az egyuttlet utan vekony vercsikot lattam a bugyimon(ez ketszer is megtortent).En olyankor arra tippeltem(lehet hogy hulyeseg)hogy lehet megfogantam azelott es most az egyuttlet miatt elvesztettem???csak nem fajt mert meg annyira kicsi???nem tudom hogy mit gondoljak.Es nem tudom hogy peldaul teherbeesek de en meg nem tudom,es a parommal egyuttvagyunk ez rossz lehet a magzatra nezve?megha csak par napja van is megfoganva.Hat ezek az en dilemmaim,es nagyon de nagyon orulnek ha valaki aki tapasztaltabb segitene nekem es felvilagositana.
43. Vivci
2011. júl. 7. 19:01
helloka!kerlek segitsetek!hol lehet rhophylac anti-D vakcint kapni?????????surgos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
42. Vivci
2011. márc. 21. 19:23
helloka!szeretnek jotanacsokat kerni olyanoktol akik mar anyukak es tudjak mit szabad mit nem!!akarmilyen jotanacsot elfogadok,mit lehet csinalni mit nem.elore is koszonom!!!!!!!!!
41. Vivci
2011. febr. 22. 19:06
helloka!!!van egy kerdesem:miert van az hogy aki nemtorodom,es nem is erdekli,teherbe esik konnyen,es jon az egyik a masik utan,mas pedig aki szeretne es keszul is,olyan nehezen jon ossze???en ezt nem ertem....nem forditva kene ez legyen...????
40. Vivci
2011. jan. 7. 15:43
hello!lenne egy kerdesem:mennyire problema az ha az ember tudogyulladasos es esetleg terhes,de meg nem biztos?????es az antiboitikumok szedese???tudom hogy nem a legjobb,de mennyire lehet artalmas egy magzatra?????
39. Vivci
2010. dec. 29. 19:05
ok.most olvasom hogy nem lehet honlapot reklamozni.en megadnam az email cimem es legy olyan kedves nekem oda elkuldeni.Orok halam!!!
38. Vivci
2010. dec. 29. 19:03
hello anita9!amiben a segitsegedet szeretnem meg kerni,hogy milyen oldalrol lehet rendelni ilyesmit.Mert ha te mar rendeltel akkor tudod hogy melyik a jo,es inkabb en is onnan vennek.elore is koszi!!!
37. anita9 (válaszként erre: 36. - Vivci)
2010. dec. 16. 18:38
Szia!Sztem csak teszteléssel lehet meghatározni a peteérést.Bár rendszertelen mensinél ez nehézkesebb lehet,mivel igazából nem tudhatodmikor fog megjönni:( Így majd biztos sokkal többet meg kell csinálnod,de az is lehet nem,hátha pont beletrafálsz:) Én a neten vettem ovutesztet,ez megbízhatóbb,mint pl. a gyógyszertárban kapható mikroszkóp,mivel azt sokan nemis tudják értelmezni,a drogériában kapható tesztnél pedig jóval olcsóbb! Én azt hiszem 20 ovu + 5 terhes tesztet 2200-ért kaptam.Kapsz hozzá leírást is,legalábbis én kaptam.Ha eljutsz odáig és mégsem tudod,hogy kell,majd megírom. A barátcserje kapszula pedig jó a ciklus beállítására,de nézz utána a neten!
36. Vivci
2010. dec. 15. 19:05
szio anita9!nagyon orultem annak amit irtal mert erreol en meg nem tudtam,a teakra gondolok.En is elegge hiszek a teak erejeben,es ezert en is kiprobalom!!!!Sajnos nekem nagyon rendszertelen a ciklusom,es az orvosok mindig fogamzasgatlot irnak fel hogy helyreallitsak.de en mivel szeretnek teherbe esni,nem akarom ezeket szedni.szoval nem tudom hogy allapithatnam meg a peteeresem!!!!!
35. anita9
2010. dec. 14. 20:50

Sziasztok!Nekem pontos 29 napos ciklusaim voltak. Amikor úgy döntöttünk jöhet a baba,ez ugyan nem változott,viszont minden hónapban mensi elött 3 nappal már elkezdtem barnázni. Gondolom agyilag vmit "elállítottam" magamban.A 3-dik próbálkozós hónapban csináltam ovutesztet,amivel kiderült,h hiába a pontos 29 napos ciklus,nem a 15.,hanem kb. a 18. 19. napon volt peteérésem! Köv. hónapban a barnázásra elkezdtem szedni a barátcserjét,plusz bízva a teherbeesésben a peteérés után (abban a hónapban is csináltam ovutesztet,szintén 18.napon lett poz.),szóval a 19.naptól ittam a palástfűteát. Rögtön sikerült a baba,sőt ikreket hoztunk össze:),most 31 hetes vagyok!!!

A lényeg szerintem az ovuteszt,mivel 3 hónapig a "szentírásnak" hittünk,miszerint rendszeres,pontos ciklus esetén vonj ki 14 napot és akkor tuti a peteérés.Hát nekem nem így volt,mint azt leírtam,az a 3-4 nap rohadtul sokat számít ha teherbe akar vki esni...Ja és persze a palástfűtea a beágyazódást tényleg segíti!

34. Vivci
2010. dec. 6. 19:51
ma volt egy szornyu elmenyem...aszisztensnokent dolgozom egy haziorvos mellett,es ma jott vizsgalatra egy 9honapos terhes anyuka azzal a panasszal hogy mar par napja nem mozog a baba....a Dr.novel egymasra neztunk es nem is tudtuk hogy mit mondjunk....de egyertelmu....hogy adjuk tisztara a mamanak hogy 9honapi hordozas utan a baba nem el mar??????szornyu volt......en soha nem szeretnek ilyet atelni es senkinek nem kivanom ezt hogy meg lassa se es halljon se rola!!!!!szomoru.........
33. anyone
2010. dec. 5. 18:40

Kb. két menszez közt, amikor a hüvelyváladék nyúlós, olyankor kell szeretkezni.Én mindig figyeltem, és amikor észrevettem h olyan akkor voltunk együtt, és így lett a kisfiam.Nem tudom, ha hamarabb történik, akkor lehet lány lett volna.

Egyébként nekem is hátrahajló a méhem, de nem vettem észre hátrányát a teherbeesésnél.Pedig az orvos mondta, h nehezen fogok teherbe esni, de nem.

32. Vivci
2010. dec. 5. 18:16
bocsika a hibakert....:)))akartam irni meg annyi vegyi anyag;es hogy sajnos egy ilyen vilagot elunk...sokan arra varnak hogy meglegyen a kello anyagi hatter,vagy hogy szep karriert fusson be...szerintem nem kell ilyesmire varni,az en szuleim se vartak,mert azt mondtak hogy mikor en jottem akkor az az erzes fontosabb volt az osszes tobbinel...azok eltorpulnek emellett...en is ezt mondom.ahogy lesz ugy lesz.Ehen nem halunk mert dolgozunk megha nem is engedhetjuk meg magunknak a luxust.
31. Vivci
2010. dec. 5. 18:11
azert milyen kulonbseg van a regi idok es a mostani modern(tul modern)vilag kozott:regen minden haznal minimum 5gyerek,es nem volt problema hogy nem jon ossze,sot....nem volt sok fogamzasgatlo bogyo,mert annyi vegyi anyag....latszik is a kulonbseg...most luxus a 2gyerek is...sajnos ilyen vilagot erunk....
2010. júl. 27. 19:32

Sziasztok, 3 évet vártam a kisfiamra, szinte minden alkalom után gyertyaállás, lábzsibbadásig, nem használt. (Hátra hajló méhem van)Aztán mivel nem voltam 20 éves, arra gondoltam, ha most sem jön össze akkor elvetem a gondolatát, hogy jöjjön a baba, magyarán lemondtam róla. A következő mensim már nem jött meg.

Amúgy technikailag hátulról készült a kismanó, ez csak a hátra hajló méh miatt volt fontos leírni.

Az orvos tanácsolta, még előtte , és azt is, hogy 20 percig maradjunk úgy. Nekem a gyertyaállás jobban tetszett, de annál az alkalomnál nem is alkalmaztuk. Szerintem a lelki felszabadultság segített.

2009. nov. 27. 11:28
sziasztok. mi három hónapja próbálkozunk aktívan. minden alkalom után gyertyaállok. eddig nem jött be :-( de sajnos az a statisztika, hogy a nők 70-80 !!!! százaléka több mint egy évig próbálkozik mire teherbe esik. én nem fogok ennyit kibirni
2009. szept. 3. 10:22

Sziasztok!

Nekünk 7 hónapig kellett próbálkoznunk, hogy sikerrel járjunk. Most van a pocakomban egy 13 hetes Bogyóka. :)

Mindig azt gondoltam, hogy majd nekem is hosszú éveket kell küzdenem érte, mert az én szüleimnek 5 évet kellett várniuk rám és átélni mindenféle kellemetlen beavatkozást... A párom szüleinek ugyanez 4 évükbe került. Fogalmam sincs, hogy ennek van e köze a genetikához, de biztosra vettem, hogy nekünk sem lesz egyszerű.

Ehhez képest a 7 hónap nem is sok.

Tavaly decemberben hagytuk abba a védekezést. Márciusban sikerült eladnunk a lakásunkat, így áprilisban költözködtünk. Akkor nem is bántam, hogy még nem jött össze a baba, mert nem nagyon tudtam volna segíteni a költözésben.

Most már azt gondolom, hogy tudta az én kis Bogyókám, hogy mikor kell jönnie.

Júniusban elmentünk Görögbe nyaralni. Ki kellett heverni az előző hónapokat.

Én nem tudok különösebb praktikákkal szolgálni, de biztos vagyok benne, hogy a környezetváltozás, a nyugalom és, hogy csak egymással törődtünk, meghozta az eredményt. :)

A gyertya állás amúgy szerintem is hatásos. Unokanővéremnek ikrei lettek a módszerrel. :)

27. Sylvia1975 (válaszként erre: 26. - BBZS)
2009. szept. 2. 14:36

Szia :)

Persze, ebben 100%.-ig igazad van, ami megtapad, az nagy valószínűséggel ott is marad :)

Én már nagyon szeretnék zebra csíkos tesztet látni,hát remélem nem várat magára sokat a baba :)

És nagyon remélem Nektek is sikerül-ezt szívből kívánom :).

Majd írj a fejleményekről :)

26. BBZS (válaszként erre: 25. - Sylvia1975)
2009. szept. 2. 14:09

Sziasztok!

Mikor mi eldöntöttük, hogy jöhet a baba másfél évet kellett várjunk, hogy tényleg összejöjjön: munkahelyi stressz, egyetemi vizsgaidőszak, de most lassan már két éves a kisfiam. Most, hogy szeretnék másodikat és már 3. hónapja nem jön össze kétségbe vagyok esve, hogy miért nem, hisz nincs már vizsgaidőszak, lediplomáztam, akkor meg mit stresszelek? Első babánál megvolt a gyertyaállás, párna-fenékalá-polcolása, ezeken vihogás, mindenféle akrobata-pozitúra, szóval végül nem tudom, hogy melyik segített. Most még az elején vagyunk, de remélem, hogy most nem kell majd másfél évet várnunk. Néha azt nem tudom, hogy mennyiben befolyásolja a teherbeesést, hogy a fiamat azért csak kell emelgetni, elkerülhetetlen, hogy kivegyem az etetőszékből, kiságyból, fürdőkádból, vagy beültessem a kocsiba stb. Többen azt mondják, ha valami megtapad, az az ilyentől nem fog "elmenni". Hát bízzunk mindannyian a legjobbakban, akik dolgozunk az új családtagon :-))

2009. szept. 1. 09:53

Sziasztok, Lányok :)

Itt vagyok, bocsika, csak annyi a teendő, hogy győzöm bírni...

-szóval én vettem ovu-tesztet, csináltam 3-at, mind a három 2 csíkos lett, nekem 41 napos ciklusaim vannak,most járok a ciklusom20. napján.A teszteket 3 napja csináltam, mind a három két csíkos lett, és mellé csinmáltam egy valentin terhességi tesztet, a legérzékenyebbet, 10-eset, és nagyon halványan, de jkét csíkos a ciklusom 20. napján...-tehát eredetileg ,még nem is kéne lennie peteérésemnek, annak csak most 7-én kéne...-szóval akkor ez most mi???

Várom a válaszokat :)

2009. aug. 31. 17:59

Sziasztok!

Én pont ugyanezt a módszert olvastam az egyik honlapon. :D A gyertyaállás sokat segít még azoknak is, akiknél minden rendben.

Mindenképpen írunk, ha sikerült ezzel a módszerrel.

:D

Mi is kb 4 hónapja próbálkozunk.

2009. aug. 31. 17:32

Örülök hogy a módszernek ekkora sikere van:DDD

Akinek összejön feltétlen szóljon ,hogy örülhessek vele:-)

2009. aug. 31. 08:45

sziasztok

mi a második babát probáljuk összehozni pár hónapja. Az első hivatlan vendégként toppant be, a kisteső meg nem akar összejönni. Az itteni tapasztalatok alapján mi is a "kékestúrás" történetet, remélem összjön:)

2009. aug. 29. 06:56

Sziasztok, újra itt vagyok, csak eltűntem egy időre :)

Minerva, remélem minden ok-s lesz (de hát miért is ne lenne az, igaz?)-és nem kell izgulnod többet az egészséged miatt-egyébként szerintem is a gondolataink tesznek minket beteggé..-szóval gondolkodjunk pozitívan :)

20. minerva223 (válaszként erre: 18. - Sylvia1975)
2009. aug. 27. 10:28

Mellrák:-(

Szerencsére ma már tünetmentes vagyok. Azt, hogy ez meddig lesz így nem tudom,de remélem,hogy még több tiz évig:-) Ha rajtam múlik akkor nincs baj. Ha beleolvastál akkor látod,hogy nem adtam magam könnyen és a pozitív gondolkodás mindenben segít.(akár baba proyektben is)

A napló elejét a többi beteg ember társamnak írtam ,segítségül és bíztatásul. Remélem sokan erőt meríthetnek belőle. No de bocs az offért.

19. Sylvia1975 (válaszként erre: 17. - 129ec81188)
2009. aug. 27. 10:11
Bocsika, elnéztem a nevet, ne hari :)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook