Szerintetek a Basset Hound vagy az Angol Socker spániel kutyus a jobb? :) (beszélgetés)
Erre gondoltam én is...
Szeretnénk majd (1-2 év múlva nagyjából) kertes házba költözni, azt hiszem, addig ki kell bírnunk kutya nélkül...
Szia!
Nem életképes a lakásban tartott basset hound!Ez egy vadászkutya,igényli a menést,a szabadságot.
Sziasztok!
25e Ft korrekt ár egy 8-10 hetes törzskönyv nélküli trikolor Basset Houndért?
Ők lakásban mennyire "életképesek"?
Kösz a segítséget!
Az angol cocker spániel.
A B. H. egy rendkívül buta kutya, és kiszámíthatatlan. Hol nyájas, kedves, hol a saját gazdájának ugrik.. Lomha és irtó buta állat..Ez saját tapasztalat.
Inkább lajhárt vegyél:-) Játékosabb:-)
Teljesen különbözik a két fajta.Az egyik izgága vízicsibe,a másik lomha kedvesség :-)
Mit szeretnél?Ez attól függ!
Igen hallottam én is erről amit írtál :(
szegény kutymuli :(
Állítólag a Basset-tel, főleg a nőstény és esetleg kiskutyikat is szeretnél, sok gond van. Azt olvastam, hogy annyira kurta a lábuk, hogy vemhességnél és szoptatásnál annyira lelóg a hasuk, hogy még menni sem tudnak, mert ledörzsöli a flaszter... :( :( Szegény kutyulik... :( :(
De amúgy olyan ééééédes! A (leendő) szomszédunkban lakik egy. Tök király, ahogy ugat...-ni próbál... :)
Ja, és majd nálunk is lakni fog egy, ha beköltözünk kertes otthonunkba... Valószínűleg egy kan... :)
Attól függ:D Imádnivaló,bújós,játékos,tele van energiával....
Az embereket annyira nem csípi,pont ma indítottam erről egy fórumot.
De ettől eltekintve 1 percre sem bántam meg h őt választottam.:) Mondjuk nálam másfajta kutya szóba se jöhetett.A nagy fülei......:D
További ajánlott fórumok:
- Spániel kutyusom fialtatása!
- Hogyan lehetne 8 hónapos spániel kölyökkutyát leszoktatni, hogy ne kaparja a bejárati ajtót?
- 10 éves spániel kanomnak váladékozik a végbélnyílása, kissé véresnek látom és nagyon kellemetlen szagú, mitől lehet?
- Cocker Spániel tulajdonosok tapasztalatai
- Eltűnt a fórum amit indítottam egy spánielről, nem értem hogy miért.
- Spániel és más lógófülű kutyus gazdák! Hogyan, milyen módszerrel védekeztek a toklász ellen?