Szerintem nem tudok megállás nélkül legyalogolni 10... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha nem feszegetem a határaimat, beszűkülnek, bezárnak.
Szeretném, ha felépülnék a betegségem előtti szintre. Mondjuk az gyakorlatilag lehetetlen, mert olyan már nem leszek, de közelíteni szeretném.
Miért kéne megerőltetni magad? A szívednek jó lenne, a gerincednek jó lenne, a lábadnak jó lenne?
Láttál már visszeres lábat? Pár év alatt ki tud alakulni a megerőltetéstől. Ebbe a cipekedés is beletartozik.
Miért ne lehetne megállni? Futás közben is meg lehet állni.
A szervezet futásnál kap egy nagy adrenalinlöketet, na most ha te 40 percen keresztül csak futsz, miközben kalapál a szíved, légszomjad van és nem bírod, az jó? Nem hinném!
A fene tudja.
Az a kérdés, hogy megállás nélkül mennyit tudok gyalogolni.
Szünettel én is.
Mondjuk a végére már nagyon elfáradtak a mozgatóidegeim és megfajdul a lábam.
Már én sem.
Elégedjünk meg az 5-tel, nem igaz?
Eddigi legtöbb nekem 30..de csapatfüggő akikkel megyek nekik elég az 5vagy 10km.
Tereptől is függ mennyi a szintkülönbség màs a hegyi menet meg a sik terep.a lényeg az ember jól érezze magàt.
Gratulálok! Engem a 100 méter is meg választ,egyensúlyavar miatt meg nem kerékpározhatok!
Minden elismerésem :)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Mit csinájak a szomszéd kutyájával, ha megállás nélkül, egész nap, monoton hangon ugat?
- Grimaszol, pislog a kisfiam, szinte megállás nélkül. Találkozott-e már valaki hasonlóval? El fog-e mulni?
- Közlekedési baleset - mit tehetünk, ha a baleset okozója megállás nélkül távozik?
- Csöng a fülem megállás nélkül.Mit tegyek?