Csöng a fülem megállás nélkül.Mit tegyek? (beszélgetés)
Hát, úgy látom, a segíteni akarás megvolt..
Nekem is hozzá kell szoknom.
Volt neurológus,bilobil,nootropil,vérnyomás ellenőrzés,ct,stb. És maradt a fülcsengés.
Azért köszönöm a segíteni akarást.
Igen,csak nekem a repülőút kimaradt.
ezek szerint nincs megoldás?
A egyik ismerősöm most van ezzel a problémával a siófoki kórházban, majd ha kijön, írom, mi lett az eredmény.
anyukámnak is ez a probléma, kivizsgálták, mindenhol minden negatív, végül neurológusnál kötött ki. azt mondták idegi alapon zúg a füle...
persze ez olyan, mintha nem mondtak volna semmit, mert igazából nem tudták kezelni, gyógyítani.
már nem olyan vészes nála a dolog, de hogy attól-e mert javult az állapota (vérnyomás problémái is voltak, arra kapott gyógyszert, és attól?) vagy egyszerűen csak megszokta már nem tudom...
de halláscsökkenése van annál az fülénél, azóta
Nekem is volt ilyen problémám.voltam orvosnál aki felírt vérnyomás csökkentőt,meg elküldött egy csomó helyre,a vérvételen kívül nem mentem el sehova.
Elkezdtem mozogni és abbahagytam a cigizést,azóta nincs semmi fülzúgás.
Fülészeten a vizsgálat negatív,hallókészülékboltban a vizsgálat:.minden rendben.
14 éve volt egy koponyaalapi törésem, azóta a fejem azon oldalán vannak hallási problémáim,de orvosok ezt nem tudják kezelni.Van valami javaslatotok, vagy ötlet, kihez forduljak?
További ajánlott fórumok:
- Se vele se nélküle! Mit tegyek?
- Mit csinájak a szomszéd kutyájával, ha megállás nélkül, egész nap, monoton hangon ugat?
- A szervíz ok nélkül vitte ki az autómat a forgalomba.Mit tegyek?
- Grimaszol, pislog a kisfiam, szinte megállás nélkül. Találkozott-e már valaki hasonlóval? El fog-e mulni?
- Közlekedési baleset - mit tehetünk, ha a baleset okozója megállás nélkül távozik?
- Szerintem nem tudok megállás nélkül legyalogolni 10...