Mit csinájak a szomszéd kutyájával, ha megállás nélkül, egész nap, monoton hangon ugat? (tudásbázis)
Na, végre!
Tehát szerinted is van más megoldás,mint amit a 36os hozzászólásodban leírtál..??
Vitesd el az állatvédőkkel,én biztos megtenném!
Nem nézném én sem ha szemét a gazdája,és nálunk azonnal ki is jönnének..
De, vannak azok az emberek,akik etetik,de nevén nem szólitanák az állatot,semmibe veszi csak van,és a kutya ugat mindent amit lát,hall,a lehulló falevelet,a katicabogarat és ez nem normális.
A szemét gazdája az oka,akivel nem lehet beszélni.Mert hány ilyen van?!!Ezek a parasztok,és ennek kell véget vetni,az ilyen kutyatartókat helyretenni.
Ha semmi nem megy,akkor a végső megoldá ez,mert nem lehet hogy emberek menjenek ebbe tönkre,és ne tudjanak teljesíteni a munkájukban.
Ezt fel kell érni,fel kell fogni.
Nem vagyok állatkínzó,jobb szeretem annál hogy bántsam de van egy pont,amikor elszakad minden...Olvasok jogi fórumokat,elkeseredett anyukák,intelligens emberek keresik a megoldást,na mert szép szóval ezeknél a parasztoknál nem lehet.
Tudod mi a baj a kutyásokkal,hogy mind magára veszi,holott tudja hogy vannak ilyenek.
Így én is joggal gondolom hiába a billentyűzettépés....
pont ezért írtam alább: zárjuk rövidre,bennem senki irányába nincs ellenségeskedés.
Jó pofa, ugyanezt akartam írni, csak a kutyámmal...
:DD
Nem vagyok az ellenséged, ne hidd!
Egyszerűen nem értem, miért az állaton akarsz bosszút állni, amikor a gazdája(?) tehet a kialakult helyzetről.
Pl.: van a szomszédban két kutya, folyamatosan éheznek. A vizsla nincs 1 éves, de olyan sovány, hogy rossz ránézni. Ha tőlünk nem kapna enni, már éhen pusztult volna. A kerítést többször kellett javítani, mert ha nyílik az ajtó, mindig ráugrik a kaja reményében.
Mégsem a kutyát hibáztatom, nem kapott tőlem semmit, amitől "elaludna".
Az állat, akárcsak a kisgyermek, a felnőttől függ.
Ha sír/nyüszít, annak oka van!
De gondolom hiába tépem a billentyűket...
De miért lenne? Nekem a macskám nem zavarja a szomszédaimat és azok sem engem,mert itt ez van,ilyen emberek vagyunk.
Szerencsére jó környék,rend van tartva ha nejm lenne az.
Nagyon értetlen vagy :)
Nálunk ilyen neveletlen gyerekek sincsenek akik egész éjjel hangoskodnának,akik reggeltől 24 órába nyomnák .....
Sz@rom le minek nevezed,ez van,és ez lesz! Ha nem bír valaki magával az felelőtlen az állatjával szemben.
Mindig velük van a baj és nem az állattal,de valahogy meg kell helyzeteket oldani,csak az elfogult kutyásnak ez nem jut el az agyáig.
Remélem rövidre zárjuk :) végre.
Tehát, ha a te (vagy akárki) gyereke az én idegeimre megy mert egész nap vonyít, hisztizik, vagy egész nap a focilabdát rúgdalja a kapunak, akkor elaltathatom?
Egyébként tájékoztatlak, hogy DE, IGEN ÁLLATKÍNZÁS!
Nálam ilyen nincs,én nem zavarok senkit...
Ne legyél ennyire együgyű...
Ha nincs más megoldása altassa el,altattassa,mérgezze,amit akar,ha nincs megoldás a nyugalomra,az élni hagyás jogára! Azt jelenti.Érted remélem.
Nem állatkínzás! Az emberkínzás akkor nincs? Ha nem tud aludni,pihenni,élvezni az életét,az semmi?Az embernek nincs joga? Csak a parasztnak?
Parasztnál van az,amit itt fölötte olvashatsz....Ahol nincs nyugalom,mert a másik idegrendszerének írtása a cél,hogy nem nevelei meg a kuytáját,hogy nem ad neki simogatást,törődést,mert ha ez meglenne,akkor nyugalom lenne!
Nekem az elvakult idióta kutyásokkal is tele a hócipőm!
Remélem értetted amiről írok és nem kell itt passzolgatni a semmit,amit nem értesz.
Tehát van egy macskád!
Jó példa: ha mégis arra vetemedne, hogy nyávog, akkor én (mint szomszéd) bátran adhatok neki valamit, amitől elalszik?
"ADJ NEKI VALAMI FINOMAT, AMITŐL ELALSZIK"
ez mit jelent?
Mostanában a nagyszüleidet (és a hasonlóan gondolkodókat) feljelentenék álaatkínzásért.
Erre nem reagálok, amíg nem magyarázod meg, mert nem értem: "Igen,ez kulturált környék,csak parasztnál van az amiről alább írtam."
???
Nem,a kutyának nem az a dolga! Mint ahogy a macskámnak sem hogy egyfolytában nyávogjon,hisz az jelentene valamit....
no comment
Nálunk a csend és nyugalom a fő,hisz mindenki keményen dolgozik és itt töltődik fel,az otthonában.
Te azt honnan tudod? Kulturanak a kornyeken nem jarsz...
Amirol beszelsz az buncselekmeny!
Ki mondta hogy megmérgeztem egy állatot is?
Olvashatnál a sorok között,talán értelmezhetnéd is.
Igen,ez kulturált környék,csak parasztnál van az amiről alább írtam.
Ha van ilyen,szólunk,ahogy szóltunk is..Ha nem tudja megoldani,akkor nem csak én de itt az összes szomszéd ezen a véleményen van :)
Nem kell ahhoz városinak lenni! A nagyszüleim korában az ilyen kutyát agyonlőtték.
Tudod én is falun ,kulturált környéken élek és bizony ugatnak a kutyák,reggeltől estig megállás nélkül,mert falun általában mindenkinek van legalább egy kutyája.
Meg lehet szokni,akár a harangszót,vagy a kakas kukorékolást!
És ilyen egy elvetemült szívtelen ember, aki inkább megmérgezi a szomszéd kutyáját, mert az a legegyszerűbb ugye?
Kulturált környék..
Igen a mi kis falunk is az volt, amíg a sok városi tapló ki nem költözött.
Azóta a polgármesteri hivatalba áradnak a panaszok, hogy ugat a kutya, kukorékol a kakas, kongat a templomtorony.
Maradjatok a városban, szívjátok a benzingőzt...
Arról nem az állat tehet, hogy olyan körülmények között él, ahogy.
De ahhoz nincs bátorság, hogy beszéljünk a gazdival, egyszerűbb megmérgezni azt a szerencsétlen kiszolgáltatott állatot!
Ha te egy ilyen szomszéd lennél....na tessék,ilyen egy elvetemült bolond kutyás,aki önző,és semmi és senki csak a kutya..
Az ember mindenek felett,ő az első kiscsillag.
Egy kulturált környéken ez nem fordulhat elő!
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Mit csináljak a szomszéd kutyájával, aki a drótkerítésen is átmászik?