Szerinted normális dolog, hogy a párom azért piszkál, mert fogytam és így nem tetszek neki annyira? (beszélgetés)
Ha szeret, így is úgyis szeretni fog!
Vagy Te talán otthagynád, ha meghízna vagy lefogyna?
Az enyem meg azzal piszkal,hogy nem tudok fogyni.
Ki ismeri ki magat,ezeknel?
Nekem ezt tulajdonképpen azért mondta, mert aggódik az egészségem miatt. Lelkiismeret-fudalása van, mert tudja, hogy miatta szomorkodom annyit, és ezért fogyok. Ettől függetlenül jobban tetszenek neki "akin van mit fogni". Bár nem hiszem, hogy emiatt megromlana a kapcsolatunk. Én nem tudatosan fogytam le, egyszerűen nem tehetek róla, pedig eszem rendesen
Viszont azt gondolom, hogy ha te azért fogytál, mert így jobban érzed magad és csinosabb vagy, akkor jobb ha a párod ezt elfogadja. Miatta szerintem semmiképpen ne hízz vissza. Ne engedd magad befolyásolni!
Én 51kg voltam mikor 2 hónappal ezelőtt a párom külföldre ment dolgozni. Most 47kg vagyok, mindez 173cm magasság mellett. Folyton kérdezgeti, hogy ugye nem fogytam? Mert ha júniusban hazajön és nekem kilátszanak a bordáim, akkor jobb ha nem is kerülök a szeme elé.
Ő sincs oda a csontkollekciókért... Nem tehetek róla, de ha folymatosan stessz ér, vagy szomorú időszakon megyek keresztül, pillanatok alatt dobálom le a kilókat.
Ha magad miatt fogytál le, akkor miért híznál vissza az ő kedvéért:)?
Ugye érted, hogy értem? ha igazán szeret, akkor úgy fogad el, ahogy vagy.
Mondtam már neki, hogy zavar Téged az, hogy piszkál?
magam miatt, mert zavartak az úszógumik de őt nem,
csak ő meg azt hiszi hogy másoknak akarok tetszeni és nem pedig neki
anno amikor én is lefogytam (65kg,168cm),párom is szóvá tette mikor átölelt hogy olyan satnya vagyok jobban tetszettem neki teltebben........ez nem furcsa inkább örűlj neki,jobb lenne ha azzal szekeálna hogy foggggyyyyááá le!!!!!!!,meg mekkor segged van????????
jobb ez hidd el!!!
így van ahogy mondod.
De én meg nem kötegszem vele azért mert vékony elfogadom úgy ahogy van
Az a fo hogy te jol erezd magad a borodben:)...
De vegul is hany kilobol adtal le 6 kg-ot?Mert pl en most 52 kg vagyok,de ha lefogynek 48-ra mar az arcom is egeszen maskepp nezne ki,ugyhogy inkabb tartom igy a sulyomat.Szoval neha meg 4 kg is latvanyos...
További ajánlott fórumok:
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.