Szerinted melyik a legjobb fogkrém? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Nekem a fogorvosom azt mondta, hogy mindegy, hogy hányszor mosok fogat egy nap, mert nem azon múlik a fogaim szépsége és egészsége. Azt mondta, hogy genetikai, hogy jók a fogaim, nem az az oka, hogy sokat mosok fogat. Kikérdeztem az elektromos fogkeféről, azt mondta, hogy nagyon ajánlja, főleg azt, ami nem csak simán rezeg, hanem mellette még pulzál is. Nomeg elengedhetetlen a fogselyem. A fogmosás és a fogselyem egyébként a higiénia elengedhetetlen részei.
Hogy pedig melyik fogkrém? Ezt szerintem mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Én amúgy a Colgate Total-t, a Colgate Sensitive-t és a Macleans-t szeretem a leginkább.
Korábban én is használtam az Elmexet, fogínyvérzésre nagyon jó volt. Mostanában inkább a gyógynövényeseket veszem, mindegy, milyen a márkája.
Szerintem is, és a fogorvosom szerint is, az a lényeg, hogy alaposan és rendszeresen mossunk fogat, és nem a fogkrém márkája.
15 éve ezt mondja.
Amúgy semmi Colgate-es plakátot vagy szóróanyagot nem láttam nála, és nem önként reklámozta, hanem én kérdeztem rá.
Persze, nagyrészt genetikafüggő!:)
Csak arra céloztam, hogy a fogkrém és a fogkefe egyáltalán nem befolyásolja.
Azért ez nem teljesen így van, mert bár fontos a szakszerű fogápolás, de azért a fogak romlása alapvetően a genetikától függ. Van, aki moshatja éjjel-nappal,ha nem eszik édességet akkor is hamar elromlanak neki, van, aki meg szinte nem is mossa, és mégsem, lásd a négereket Afrikában.
Én a Colgate Totalt szeretem használni.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Szerinted melyik a legjobb kábelszolgáltató, ami országosan elérhető?
- Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti melyiket használjátok?
- Szerinted melyik fritőz a legjobb? Milyet vegyek?
- Melyik az 5 legjobb torna dvd szerinted?
- Fogszuvasodás ellen és fognyaki érzékenység ellen melyik a legjobb fogkrém?