Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen? (beszélgetés)
tényleg nem tudom, melyik összeesküvés elmélet a divatosabb mostanság?
:P
Hm, nem nagyon értem, hogy miért a svéd dal nyert, főleg ekkora fölénnyel, az égvilágon semmi nem volt benne...sőt...
A fiúk ügyesek voltak, nekem nagyon tetszik a dal is, grat nekik.
:)
én nem csalódtam, mert nem is vártam semmit.
ez nem dalverseny szakmai zsűrivel.
ügyesen előadták a dalt, legyen ennyi elég.
Várható volt,nem is számítottam jobb helyezésre.
Tavaly és idén is nagy csalódás volt...
így van!!
és körülnézhetünk:
nem csak 1.2.3. és 24. helyezett van!!!
Vajon aki 23. lett vagy 19., az is sopánkodik és finnyog?????
Részt vettünk, ebben a versenyben ennyi jutott. És ez legyen elég.
én azt mondtam, hogy mostanában nagyon rossz a megítélésünk.
És ez nem nekem köszönhető és nem is Neked....
Most nagyon sok minden mondanivalóm lenne, de ezt annyiba foglalnám össze hogy: felesleges ön ostorozás!!!
Az osztrákok be sem jutottak a döntöbe és magasról lesz...ják, náluk nincs ez az önmarcangolás mint nálunk.
Nekem sem tetszett a svéd ezt nem mondtam. Igazából egyik sem tetszett azokból amit láttam.
A nagyik aranyosak és viccesek az emberek szerint hogy ott totyognak ezért rájuk szavaznak.
Ez a verseny arról szól, hogy melyik ország kit szeret általában és ki az akit sztárolnak minden országban. Miden országban előadták, hogy a svéd nő milyen jó ezek után az emberek rájuk szavaztak ennyi. Ez nem a tehetségről szól. Ha arról szólna akkor a legtöbb nyertes nem tűnne el a semmibe.
Ráadásul mi gondoskodunk róla, hogy a szomszédaink akiktől eddig azért valamennyi szavazatot kaptunk egyre jobban utáljanak és még véletlenül se ránk szavazzanak.
hmm...az ízlésröl igazából nem lehet vitatkozni mert mindenkinek más jön be...nekem kimondottan tetszettek és a svéd hölgy produkcióját tartottam unalmasnak a színpadi megjelenés meg egy tragédia volt...ezek az állandó ideges rángásai...nah szóval nem az én világom.
De azért ne is haragduj a sütit sütögetö nagyik mit kerestek az elsö háormban?????
Te arról a produkcióról beszélsz "király testvérek" alatt ami a youtube-on is látható...a "nem tudom a himnuszt de azért a lét felveszem" Linda és testvérei???Én személy szerint nagyon örültem hogy nem ök mentek ki, mert elsüllyedtem volna szégyenemben....kinézetre is meg zeneileg is gagyi amit letettek....
amúgy meg teljesen mindegy..küldhettük volna mondjuk Celine Diont is ha magyar színekben indul akkor az elsö tízbe se jutna be...
Szerintem az azért erős, hogy azt a pontszámot kaptuk amit megérdemeltünk...... Minimum az első 10-12 - be lett volna a helyünk ha nem színjáték az egész. Miből gondolod, hogy a Király testvérek jobb helyen végeztek volna? Szerintem a comoakt disco nagyon is jó volt, ugyanúgy mint tavaly Kati, és sajna ő is valami ilyen helyen végzett.
Az az egy igaz, hogy a svéd lány nagyon megérdemelte az első helyet, de a többi csak kamu, politika stb....
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!
- Mi az, ami van Magyarországon, de nincs az USA-ban?