Szerinted (is) nagymamis a horgolt, kötött téli fülvédő? (tudásbázis)
Én is inkább "ovisnak" mondanám (idősebbeken sosem láttam, pláne nem nagymamákon, viszont inkább gyerekkoromból emlékszem rá), de szerintem tök poén. Aranyos darab.
Akinek meg nem tetszik, az ne nézzen rá!
Amúgy meg a retro a divat.
Szerintem nem, én szeretem :)
A férjem szerint mondjuk ovis :D
De nagymamásnak nem nagymamás! :)
Szerintem egy fiatal lanyon, non nem nagymamas egy ruha sem, vagy kiegeszito, mert az osszkep a lenyeg, es ha fiatalos az osszeallitas, es az ember, aki hordja, teljesen oke:))))
Sokkal ordenarebbnak tartom, amikor egy oreg no akarja magat fiatalos cuccokba gyomoszolni, az ellenkezoleg, vicces, vagy epp gusztustalan lehet.
De fiatalon akar csipkekendovel a fejeden sem leszel nagyis!
:-D
..csak ma valaki azt mondta nekem, hogy a nagymamija hordott ilyet;-)
Kicsit elbizonytalanodtam, na! :-D
nem; nagymamaink nem hordtak horgolt fulvedot;
- fejkendot vagy "berlinerkendot" inkabb.
:-)
Lehet , de nem érdekel, épp most vetettem magam bele, csak horgolni nem tudok, esetleg adhatnál tippeket.
Hurkolni tudok, de ilyen nagyon kis egyszerű dolgokat:-)
Kötni inkább, de én most terítőt szeretnék horgolni:-)
További ajánlott fórumok:
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Hol lehet kapni téli fülvédőt, ami úgy néz ki mint a fülhallgató, csak két nagy pamacs a fülnél?
- Színes cérnából horgolt dolgokat hogyan, mivel lehet keményíteni úgy, hogy az eredeti színük is megmaradjon?
- Hogyan lehet horgolt gömböt keményíteni?
- Hol lehet olyan fülvédő pántot venni, ami megakadályozza a víz bejutását a fülbe?
- Hogyan készül az a horgolt sapka, ami úgy néz ki hátul egy hosszanti csíkban, mintha összeöltötték volna?