Szerinted el kéne venni GWM és LL J. jogsiját? (beszélgetős fórum)
Esetünkben szabályok vannak,amik a másik ember életét védik.
Aki nem tartja be a szabályokat,életveszélyt okoz.
A bűnbeesés és a bűnismétlés két külön fogalom.
Ha önmagadnak bajt okozol,önveszélyes vagy,ha bárki mást kockáztatsz a baj lehetőségével,akkor közveszélyes vagy.
Röviden.
Igen, és olyan büntetést szabnék ki rájuk, ami érzékenyen érinti őket.
L. L. Juniortól végképp nem számítottam gyorshajtásra - azok után, hogy a gyermekét elveszítette, amikor egy autó ütötte el.
Ott 140-el ment a gyilkos, nem lehet másnak nevezni.
Én is ültem be olyanhoz, aki miatt majdnem odavesztem, tudom milyen. Szeretik megnyomni a gázpedált, csak a következményekkel nem számolnak.
Vajon mire gondolhatott a költő 🤔
Két agyoniskolázott senki menőzik.
Hogy teljes legyen elmeroggyantságuk még fel is pakolják a netre.
De , jól van ez így , legalább a yard látja mennyivel mentek.
Ezt a 26 éves fiatal emlékére tették talán?😡
Nem volt még elég!!
Elvenném mindkettőét.
Különösen gyomorforgató volt számomra, hogy a redditen láttam GWM mit rakott ki válaszul az esetre. Egy rákos kislányt ölelgetnek Juniorral és azt írta mellé, hogy ilyennel kellene a médiának foglalkoznia, nem azzal, mibe lehet belekötni és hogy isten szeme mindent lát.
Annyira felidegesített ez a bejegyzés. Én nem vagyok vallásos, de sokszor felháborít isten emlegetése, főleg olyan esetekben, ahol az érintett pont sáros és mosakodni kell... Ráadásul egy rákos kislányt előrántani. Hányinger.
Ráadásul ez nem belekötés valamibe, hanem tény. Száguldoztál? Igen. Van bizonyíték? Igen. Hibáztál? Igen. Akkor vállald a felelősséget, b+!
Mindenképpen el kellene venni a jogsiját mindkettőnek.
Különösen példát kellene statuálni ,mivel ismert emberekről van szó.
Nekik kellene példát mutatniuk,ráadásul L.L.Junior saját gyermekét vesztette el egy autóbalesetben....
Nem rég volt az a sajnálatos baleset ,ahol egy 26 éves fiatalember ,ártatlanul szörnyethalt ,ilyen emberek miatt akik kényük-kedvük szerint használják a közlekedési útvonalat.
A közlekedési szabályok,mindenkire vonatkoznak,legyen az civil vagy celeb!!!!
Még Isteni szerencse ,hogy ez a sebességhajhászás,nem járt tragédiával,de kitudja mi lesz legközelebb????
Egyszerű, mint a faék, nem tudja mit csinál.
Persze, ha emiatt majd kap valamilyen büntetést, jön a szokásos nyígás, hogy azért mert én cigány vagyok?
Nem bammeg, azért, mert buta vagy.
Nem csak a jogosítványt - az csak egy papír, és hányan vezetnek nélküle... A gépkocsit is a prés alá raknám. Az talán megérintené őket. És természetesen nem léphetnének fel sehol.
Ez olyan nagyfokú veszélyeztetés, ahol már csak a véletlen szerencseének köszönhetik az életüket az emberek.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban?
- Szerinted érdemes olyan mérleget venni, ami csonttömeget is mér?
- Jelek, amiket a férfiaknak észre kéne venniük, de nem teszik...
- Ajánlott-e terhes nőknek kénes-, termálvizes fürdőt venni?
- Át kéne írnom egy DVD-t, de 130perces, nem fér rá a DVD lemezre. Hogy is kell felvenni a vinyóra a filmet?