Jelek, amiket a férfiaknak észre kéne venniük, de nem teszik... (beszélgetés)
ha kihalt,ha nem( a fórum)
leírom a véleményem:
én nem várom el,hogy észrevegye a 'jeleket' ,
hanem kedvesen igyekszem elmondani,ha kell többször is,hogy mit kéne észrevennie;-)
Kár, hogy kihalt ez a fórum. Pedig jó téma...
na mi most megbeszéltük a nézet eltéréseket remélem látszatja is lesz
Akkor már baj van.Szerintem az a természetes ha megkérdezik egymástól,hogy van?milyen napja volt?stb..
Ha két ember nem beszélget,és nem érdeklődnek egymás iránt akkor az már nem együtt élés,hanem "egymás melett élés".
Elhidegülnek,kihűl a kapcsolat.
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek,amiket együtt kell átvészelni.A kapcsolat is olyan mint egy virág:gondozni kell,foglalkozni vele hogy életben maradjon:)
Lehet terelgetni, változtatni a másikon, de csak addig, amíg a Ő is benne van a dologban. Mindenki változik, idomul a másikhoz egy kapcsolatban. Én ezeket a dolgokat nyíltan meg szoktam beszélni, hogy mi az amit szeretnék, mi az ami nekem fontos.
Én azt mondom vannak azért mindig hullámvölgyek is egy kapcsolatban, de nem szabad megalkuvónak lenni, észre kell venni, hogy egyszerűen nem működik a kapcsolat, vagy csak átmeneti mosolyszünet az egész. De ez relatív, hogy ki mit bír ki, ki mit vár a másiktól, mennyire érzi magabiztosnak magát arra, hogy tudja, hogy találhat "jobbat" is, vagy inkább egyedül lenne.
csak egyet tudok érteni vled ... ha nem javul a beszélgetés után se a dolog akkor nem a megfeleő ember mellett vagy és ezt akkor be kell fejezni, minnél tovább húzod annál nagyobb szenvedésben lesz részed
na igen, lehet erre előbb kellett volna rájönnöm!
de szerinte Ő igyekszik és terelget engem hogy megfelelően változzak, ez bosszant a legjobban azt hiszi bennem van a hiba ami lehet is de saját magába nem találja a bökőt
igen mi észre vesszük, de van hogy saját magunkba nem! azaz míg ha a párunkkal van vmi észrevesszük, de ha bennünk kezd elhalni azt lehet később érezzük
Akkor nem a megfelelő férfivel vagy.
és ha nem ér semmit? úgy értem elmondom egy ideig jobb aztán meg minden ugyan olyan lesz mint elötte?
amúy meg ha előtte mindig mindent megbeszéltetek bármikor el lehet neki mondani a dolgot ... nálunk ez megint működik de volt egy olya 1-2 hós zavare a kommunikációnkban
Elmondom nálam mi volt. 2 éve voltam együtt az exbarátommal, úgy éreztem szeretem, de valamiért nem akartam vele szexelni. Egyszerűen nem kívántam. Fél évig szenvedtem, mire rá kellett jöjjek, hogy nem működik a kapcsolatunk.
nálunk is ez van :(
tegnap kitört belőlem
Hát ha tényleg szeret és fontos vagy neki nem így fogja fel...
Ez relatív. Én szoktam figyelmeztetni, sőt hisztizni is, de olyan boldog vagyok, mert a párom így fogad el, amilyen vagyok. Olyan férfit kell találni, akivel összevalók vagyunk.
Ez két emberes "játszma". :)
Ebben az esetben nem csak a férfinak kellene jeleket észre vennie, hanem a nőnek is.
Emberek vagyunk, megadatott nekünk a kommunikálás áldott képessége, tehát nem jeleket kell várni és küldeni, hanem beszélni, még akkor is, ha az a beszélgetés az egyik félnek fájdalmasabb lesz, mint a másiknak.:)
A legtöbb pasi az ilyen figyelmeztetésekre azt mondja, hogy hiszti, vagy fenyegetés, zsarolás...
olyanokra gondolok, hogy mik a kiábrándulás első jelei, amiket észre kell venni ahhoz, hogy a kapcsolat esetleg megmeneküljön.
Mi nők jobban észrevesszük az ilyet, ha fordítva van
Persze van sok jel, amit nem észlelnek, de én adok a páromnak kis segítséget, magyarul szóban elmondom, hogy erre vagy arra, miért utaltam, és hogy ez mit jelentett. Legközelebb már jobban megy neki a jelek észrevétele, és az arra való reagálás.:)
Szerintetek, amikor egy párkapcsolat ellaposodik és a nő kezd eltávolodni a párjától, annak milyen első jelei vannak, amiket a férfiaknak illene észrevenni, ha közben azt hangoztatja "ÉN SZERETLEK"
De közben lehet, hogy már egy hónapja nem kérdezte meg a párját, hogy hoyg van és az sem szól már...
Öhm... ezt hogy érted? (pirul)
Jelek, amiket a férfiaknak észre kéne venniük, de nem teszik...
További ajánlott fórumok: