Szerinted egy fiatal 21 éves lány, hogy tarthat szexinek egy nála 20-30évvel időssebb férfit? (tudásbázis)
Igen. Láttam nem egy ilyen párt. Boldogok, értelmes, tisztelettudó gyerekkel, aki sokra vitte. A boldogság nem korhoz kötött.
Hogyan mondhatnánk meg mi másoknak, hogy ki a hozzá illő? Ez nevetséges. :-) Akik ennyire ellene vannak, azok lennének a legjobban felháborodva, ha az ő párjukat is elítélnék egy szempont alapján. Mert ez csak egy szempont. Ebből jön a hosszadalmas indoklás, de értelme nincs. :-)
Az benne a legjobb, hogy mindenki magának választ párt és akinek nem tetszik a mások közti korkülönbség, nem tud mit tenni ellene. ;-)
Mondjuk úgy, hogy a férfit azonosítja a szerepével, illetve társadalmi státuszával.
A 45 éves Jason Statham esetében senki sem mondja, hogy 25 éves barátnője hogyan tarthatja kívánatosnak és hogyan tervezhet vele esküvőt.
Egy "átlagember" esetében már nem elfogadott az, ami egy, a média által sztárolt férfi esetében egyenesen természetes?
Jó, hogy végig olvastad! :-)
Az akivel szexuális problémáim voltak, na ő volt velem egykorú!
Vele komoly problémáim voltak, le is zártam, kiléptem belőle.
Érdekes, hogy a férjemmel, bár ő 20 évvel idősebb nincs ilyen jellegű problémám... se!
Szerintem pont ez a jó, hogy mindenki más!
Mindenkit más vonz és mindenki mást szeret!
Én nem tudom elképzelni, hogy velem egykorú férfivel éljek... kipróbáltam, nem jött be.
Nincs közös gyerekünk és nem is lesz.
Neki van a házasságából gyereke, de már nagykorú.
Egyébként nem látszik a nagy korkülönbség rajtunk. Eddig senki sem botránkozott meg nyilvánosan :-) a házasságunkon.
De minket ez nem is érdekelne!
Nem a külvilágnak élünk, hanem magunknak és egymásnak.
Társai tudunk lenni a másiknak, nem okoz gondot a generációs különbség sem!
:) Igazad van: "Az a tapasztalatom, hogy sokszor olyan személyek vagdalkoznak, akik sosem éltek át ilyet, és el sem tudják képzelni...
De kérdem, én! Hogyan alkotunk véleményt olyankor, amikor nincs más a háttérben csak az előítélet és a feltételezés?!"
Nem éltem át és nem is fogom. Engem nem vonzanak az apám korabeli férfiak és feltételezem, hogy ez később sem változik, ezért nem is értem meg. Pontosítva: kirázna a hideg, ha egy nálam húsz évvel idősebb férfival kellene ágyba bújnom , az én szememben már öreg... persze, nem mindenki gondolja így.
Közös gyermeketek van már? vagy tervezitek?
Neki volt felesége előtted?
:-)
Nem. 32 éves vagyok.
Sziasztok!
Szerintem olyan dologról vitatkoztok, néhol hevesebben, mint kellene, amiben nem létezik abszolút igazság!
Én a magam részéről csak azt tudom mondani, hogy nekem világ életemben a nálam idősebb és érettebb férfiak tetszettek.
Nincs apakomplexusom sem!
Jó a kapcsolatom az Apukámmal és a Párom nem is hasonlít rá!
A Szerelmem 20 évvel idősebb nálam, és nagyon jól működik a kapcsolatunk!
Harmonikusan élünk, egy irányba megyünk, egy a célunk és imádjuk egymást!
Kifejezetten szexinek és jóképűnek tartom!
Ráadásul kettőnk közül nekem van több "hozományom" a kapcsolatba anyagilag!
Tehát nem a pénzére mentem rá, ami nem is volt!
Sokszor átgondoltuk azt is, hogy mi lesz 5-10-20 év múlva, de mindig arra jutottunk, hogy annyira szeretjük egymást, hogy minden problémát megpróbálunk áthidalni!
Én nem érzem gondnak!
Az a tapasztalatom, hogy sokszor olyan személyek vagdalkoznak, akik sosem éltek át ilyet, és el sem tudják képzelni...
De kérdem, én! Hogyan alkotunk véleményt olyankor, amikor nincs más a háttérben csak az előítélet és a feltételezés?!
Akinek nem inge, kérem ne vegye magára!!!!
Én aláírom, hogy huszonévesen egy negyvenes lehet vonzó,és a mai huszonéves fiúk milyenek....
De később 20 év múlva már nem olyan vonzó, egy 40 es nőnek egy 60-70 éves pasi:))
Most akkor lehet, vagy nem lehet?:) Ha annyira szeretted, akkor miért nem vállaltad be?
"Ez tíz éve kezdődött, lassan négy éve ért véget, de teljesen nem ért véget, mert mardos néha még most is. Lehet, hogy ez nem elég hosszú idő ahhoz, hogy belássam, 22 év korkülönbséggel semmi nem lehet köztünk."
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Mennyi ideig tarthat a szerelem!
- Egy nőnek csinosnak, szép arcúnak vagy szexinek kell...
- Tényleg túlzás, ha arra kérem a csajomat, hogy szólítson szexinek?
- Nagyon szexinek tartom a kerékpáros ruhát viselő, fiatal,...
- Spicces szemmel a férjem ugyan olyan szexinek làtom, mint...