Nagyon szexinek tartom a kerékpáros ruhát viselő, fiatal,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem, én valóban nem teljesítménysportként bicajozok, hanem mert egészséges a mozgás és mert jól lehet vele haladni a városban.
Azért komoly izomzat bizonyára nem kerül fel a kerékpárversenyzőkre, hiszen a kardiomozgás nem főleg izomépítésre szolgál.
Sisakot anno vettem, de nem hordom, mert csak a gond van vele, azt is külön vinni kell, amikor leteszem a bicajt.
A 30 feletti tempót azért átlépem jó párszor a forgalom igénye szerint, de nem tartósan tekerek úgy.
Hát a 22-30 pont semmi egy biciklivel, nagyobb tempóban pláne, hamarabb túl vagy rajta.
Egyébként és speciel letekertem párszor 100 km-t, de fel nem vennék kerékpáros nadrágot...
De hát tudjuk ízlések és pofonok...
Akkor te nem 100meg 200km t tekersz :) meg nem 22-30 vagy nagyobb tempoba..
Régen nekem se tetszett..letekertem a 200as Balatonkört bicajnaci nélkül -pàr napig ülni alig birtam..na meg a sisak hogy elcseszi a hajam moshatok mibden nap hajat (hosszú haj-ja igen nő vagyok)de mivel volt màr két esésem kihajtottak elém kocsival megàlltak elöttem motorral igy hàlát adtam hogy volt sisakom és tovàbbra is hordani fogom..
Szóval kell a bicajruha-nem izzad benne az ember, könnyebben szàrad és betétes nem töri a nyereg az ember seggét ..
Én is megnézem a szép vàdlikat sok munka van benne..
:) Élvezd csak ki! Hamarosan felöltöznek.
Sajna felén ritkán látni mutatósat. Elég szúnyog testű némelyik. :)
Azta!
Teljesen benéztem a vallomást.
Most, hogy ezt írod, jöttem rá, hogy a biciklis ruháról van szó.
Na, abban senki nem szexi. :DDD
És nem csak a fiatalok.
Még engem is sokan megbámulnak, amikor bicajozok;)
További ajánlott fórumok:
- Petőfit nagyon gyenge költőnek tartom. Van rengeteg jó...
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- A kerékpárosoknak mindent lehet?
- Ti mit tapasztaltatok a kerékpározástól? Várom a tapasztalatokat.
- Mi a véleményed az új kressz-szabályról, miszerint a kerékpárosok behajthatnak az egyirányú utcába szemben az autósokkal?
- Régi autóm van, de nagyon jól karban tartom.