Szerinted a ruha " teszi " az embert ...? (beszélgetés)
egy reszben igen,mas reszben meg a kisugarzasod/belsod,mosolygas...stb/
Nem kizárólagosan,de azért ez is belejátszik jócskán a dolgokba...
Igen. A ruha is kell, de a belső mindent visz.
Bár ezt a felületes emberek nem látják.
Bárki ugyan nem lehet, viszont akárkinek álcázhatja magát.
Csak a felületes emberek gondolják,hogy a ruhától VALAKI lehet bárki is.
igen es a frizura is,na meg nem utolso sorban a viselkedes.
A ruha az önkifejezés egy része. Sok mindent le lehet szűrni abból, hogy ki milyen stílusban öltözködik.
Kivételek persze vannak, pl. akinek nincs pénze ruhára és kapja a ruháit vagy a "munka ruhák", gondolok itt arra, ha pl. egy-egy nap mondjuk üzleti megjelenést kérnek az embertől.
A ruha a stílussal együtt. ;)
igen, a ruha (is) teszi az embert :) már ránézésre rögtön láthatod, milyen a stílusa, ízlése, igényessége vagy igénytelensége, esetenként a munkája
NEM!
A ruha a megjelenés eszköze.
Szerintem nem,sok ember gondolja h igen meg arol itélik meg embertársukat.pedig nem arrol kéne!
Kb 50%-ban...Nem teljesen, de nemis elhanyagolható módon...
Sokat javíthat és ronthat egy jól ill. rosszul kiválasztott ruhadarabdarab :-)
De a ruha sem ér semmit ha ápolatlan a haj, fog vagy köröm ....
Részben igaz mert a ruha is cenzúráz :))
számít ,nagyon is mi van rajtad! de, szerintem azért mert neked nem tetszik valakin valami, attól még ő jól érezheti magát benne. és szerintem nem az számít más vagy te mit gondolsz az ,hogy ő jól érezze magát benne, ha sovány ha kövér!:))))))
Számit,de hiába jol néz ki a ruha ha az aki benne van förtelmesen igénytelen. Most nyáron olyan irtozatos visszataszito emberkéket lát az ember hogy az iszonyat. PÉLDA: 100 kilos hölgyön topp meg miniszoknya,ne hogy már jol érezze magát benne,mikor mindenki newetve megbámulja. Nem szolom le a telteket de azért csak néz az ilyen tükörbe nem?
nem, de azért számít mit viselsz
Ezzel én is egyetértek! Elég szomorú, hogy ez van. Jártam sokszor úgy is, hogy köszöntem kedvesen és bámultak mint borjú, arra a bizonyos micsodára...Külföldön, fejlettebb társadalmakban azért ez picit másképp működik.:)
Ez így van,ahogy írod!Mentem én már melegítőben felcsapott hajjal vásárolni,és mentem már nagyon csinosan is!Egész más volt a hanglejtés!
Igen.
Aki nem hiszi, próbálja ki:
Enyhén nagyobb, vagy kisebb méretű ruhában, smink nélkül bemész egy parfümériába.
A kutya nem fogja megkérdezni, hogy mit akarsz.
Elmész.
Fél óra múlva átöltözve, csinos ruhában, kisminkelve bemész ugyanabba a parfümériába.
Ketten ugranak oda, hogy miben segíthetnek!
Azért valamennyire mindenképp:-)
Nem, szerintem az ember eszi a ruhatot. :D
További ajánlott fórumok: