Szeretsz fodrászhoz járni? (beszélgetés)
Ezek szerint nemcsak én sprórolom meg a mosást, szárítást. :)
Többnyire szerencsém van, nincs előttem senki, 10 percen belül kész a frizurám, és ha ügyes vagyok, egy hétig is kitart.
Várni maximum 5-10 perc szerintem a normális idő. Egyébként nem szeretem az olyan fodrászokat, akik hasraütés szerűen mondanak egy időpontot, a szalon tele van, ég a keze alatt a munka és összecsapja a hajakat.
Én festéssel, mosással, vágással, szárítással, vasalással együtt 1-1,5 órát töltök el ott maximum, de élvezem:)
Ha azt nézzük, hogy nagyon ügyes a fodrász, akihez járok és jókat szoktam vele beszélgetni, amíg készül a frizura: igen.
Viszont, ha belegondolok, mennyi idő telik el, mire végre hazaérek (mert ugye lehet, hogy várni kell, stb.), akkor: nem.
:)
Én szeretnék a fodrászomhoz járni, de elköltöztem, így csak 3 havonta jutok el hozzá, viszont akkor szeretem, amit és ahogyan csinálja. Legalább 5 éve járok már hozzá, még mikor tanuló volt, akkor ismerkedtünk össze.
Az itteni fodrászt nem szeretem, mindig félek, vajon megfelelő lesz-e a haj. Nem tökéletesen dolgozik, de évi 2 alkalomra megfelel.
A hajfestést itthon megoldom, ritkítani viszont muszáj fodrászhoz mennem.
Inkább azt írom: egy fodrászhoz szerettem járni.:)
Tudta, hogyan szeretem a ha mossa a hajam, masszírozotta a fejbőröm. Pontosan annyit vágott amennyit kértem, és tök jó frizurát csinált mindig...
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?
- Betegesen szeretsz bevasarlokozpontba jarni?
- Szerettek kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz járni?
- Te sem szeretsz egyedül mozogni járni? Menjünk együtt!
- Te szeretsz munkaba jarni?vagy inkabb otthon szeretnel maradni a gyerekeiddel?
- Szeretsz színházba járni? Ki a kedvenc színészed? Vagy mi a kedvenc darabod?